Anja Alavanja: Sretnica sam, imam taman dobar broj grudnjaka s obzirom na građu

ANJA ALAVANJA je sinoć došla pogledati što sve nudi nova kolekcija donjeg rublja, kupaćih kostima i ostaloga u Women Secretu. Voditeljica nam je tom prilikom otkrila kakvo rublje sama voli. "Nemam pravila, naravno da imam od svega ponešto, od izazovnijeg do pamučnog. Nisu mi bitni brendovi, samo da znam da je ipak kvalitetno to rublje, da mi neće neka žica probiti grudi. Naravno da koristim push-up, pa sami lažnjaci hodaju po gradu, ništa nije onakvo kakvim se čini", šali se Anja, ali kroz smijeh dodaje kako ona ne razočara ni kada skine push-up.

"Jednom su mi u Photoshopu napravili dvije ogromne kugle umjesto grudi, bilo je presmiješno"

Budući da većina žena barem ponekad čezne za većim oblinama, pitali smo Anju koliko je ona zadovoljna svojim tijelom. "Mislim da sam sretnica, imam taman dobar broj grudnjaka s obzirom na građu. Ali jednom su me fotkali za jedan časopis s jakim push-up, no ni to im nije bilo dovoljno, iako je bilo prebujno, nego su još Photoshopom napravili dvije ogromne kugle. Bilo mi je presmiješno. Ja sam zadovoljna svojim grudima", rekla nam je zgodna voditeljica.

Anja kaže da ona i dečko nemaju naviku međusobno si kupovati rublje. "Od dečka rijetko dobivam donji veš, jednom je kupio i čak je začudo pogodio. A ni ja njemu ne kupujem, veliki je dečko, može si sam kupiti gaće. Samo ga ne mogu zamisliti u tangama, to mi je strašno odbojno, ne dolazi u obzir", rekla nam je Anja.

Pročitajte više