ANKETA Što vam je najvažnije kod potencijalnog partnera/ice?

Foto: Press

HRVATI na društvenim mrežama ne prestaju raspravljati o, vjerovali ili ne, jednoj epizodi RTL-ovog showa Brak na prvu. Naime, jedan od kandidata požalio se na "suprugu" koja mu je dodijeljena te svoje nezadovoljstvo nije skrivao. "Šok, šok, šok", ponavljao je kandidat Alen dok mu se mladenka približavala. Iako je odbijao otkriti o čemu je riječ, dok mu se mladenka približavala, govorio je: "Uvijek nešto zamišljamo, a drugo nam se ostvari..."

"Možda mu nije dovoljno atraktivna", komentirali su gosti, dok se Alen tijekom "ceremonije" udaljavao od Ane. Njegova reakcija toliko je razljutila gledatelje showa da su društvene mreže, uglavnom Facebook, preplavili stotinama komentara o tome kako je "bahat, umišljen", kako "traži operiranu" i brojne druge slične opaske.

S obzirom na to da je Hrvate ova tema toliko zaintrigirala, mi smo odlučili provjeriti što je vama najvažnije kod partnera. Što je ono što prvo gledate kod potencijalnog partnera/ice, preko čega ne biste mogli prijeći, a što vam je potpuno nebitno? Ocijenite stvari koje gledate po važnosti.

 

Pročitajte više