Ante Gotovac otkrio Indexu: Gego je spreman na samoubojstvo!

OGORČEN izjavama bivšeg farmera Stjepana Barišića Gege, Ante Gotovac je odlučio reagirati na izjave u kojima ga je Hvaranin optužio da je na Farmu prokrijumčario kokain. Osim što je rekao kako će bez problema otići na poligrafsko testiranje da dokaže kako je to apsolutna neistina, Ante nam je rekao da je zapravo Gego taj koji je svakodnevno konzumirao drogu. "Shvatili ste da je Gego psihički bolesnik i luđak. Čovjek je sam sebe strpao u zatvor, a sada tvrdi da on to nije rekao", rekao nam je Gotovac koji je netom prije razgovarao s Gegom koji ga uvjerava da nijedna od izjava koje su jučer objavljene na jednom internetskom portalu nisu istinite.

"Na farmu samo ponio hašiša za tri tjedna"

Podsjetimo, u njegovoj navodnoj izjavi stoji da je Ante u čarapi ponio kokaina za tjedan dana, ali da mu je Simona rekla kako se dogovorio s čuvarima farme da će mu nakon toga dostavljati još droge. "Na farmu samo ponio hašiša za tri tjedna. Fino sam si to rasporedio po danima. Kada sam izašao, ostalo mi je za još jedan džoint", navodno je izjavio Gego dok nam Gotovac tvrdi kako je sve osim priče o hašišu jedna velika izmišljotina.

"On sada ide diskreditirati Simonu u finalu na takav način, ali to je stvarno totalna laž. Nitko normalan to ne bi napravio, to bi se vidjelo iste sekunde na kamerama", rekao nam je Ante koji je također potvrdio kako je Gego zajedno s duhanom motao i hašiš. "Ja mogu ići na poligraf, nije problem. On je zapalio hašiš pred nama, a kamere to nisu mogle vidjeti, šta oni znaju što je on motao s duhanom. Mi smo vidjeli po njegovim očima da je u banani", priznaje bivši farmer koji je kaže kako je imao jako dobro mišljenje o njemu, ali da mu nije jasno što se dogodilo s njim. "Ja sam sve probleme s njim povezivao s PTSP-om i imao poštovanje prema njemu, ali sada je lažima dokazao da je najobičniji napušeni klošar".

"Napušen je pričao idiotarije novinarima kako bi se eksponirao"


"Napušen je pričao idiotarije novinarima kako bi se eksponirao, a u cijelu priču besramno petlja i direktora Nove TV. Sada ide dvije godine u zatvor na robiju pa tamo ima dosta vremena za razmišljanje. Ja idem na poligraf i na sve zakonske i pravne radnje, a neka i on ide sa mnom da vidimo tko laže", otkrio je Ante Gotovac koji je već danas odlučio tužiti Gegu.

Ante nam je također proslijedio SMS koji je danas dobio od Gege. U poruci je Gego jasno rekao da će, u slučaju da ga Siniša Svilan tuži, počiniti samoubojstvo. "Ante, ova kokoš, novinarka ne želi demantirati priču. Ja neću nikoga tužiti, a neka me tuže s Nove TV koliko hoće, ali od mene neće vidjeti ništa. Sutra idem odvjetniku da svu svoju imovinu prepišem na meni neke drage ljude i čekam poziv suda da se ubijem pa neka me nose na duši Svilan i svi ti pokvareni novinari što su dva mjeseca pisati sve i svašta u moje ime, a da ja to nisam rekao. Pozdrav".

"Jedva čekam da me Svilan tuži. Radije ću se ubiti nasred hvarske pijace nego dat njima jedan dinar"

Što se pak tiče druge strane priče, Gego nam je također rekao da je to sve laž i da on nikada nije dao te izjave nijednom novinaru. Kasnije je malo razmislio, ali je ipak na kraju shvatio da "nije ljeto pa je nemoguće da ga je netko čuo da to govori". "Da je ljeto onda bi mogao reći da me čuo neki novinar na nekoj terasi kako sam to srao, ali da sam ja to dao nekome kao izjavu - nisam", rekao nam je Gego koji tvrdi kako je u cijeloj priči Siniša Svilan najveći lažov.

"Meni se Farma zgadila i vratila me godinu dana unazad, psihički i fizički. Muka mi je od svega toga. U ovoj državi se očito ne smije govoriti istinu. Jedva čekam da me lažov Svilan tuži. Radije ću se ubiti nasred hvarske pijace nego dat njima jedan dinar. Dosta je zaradio na mojoj muci i boli me briga za njihov show", rekao nam je Gego za kraj. Na cijelu priču se oglasila i PR-ica Nove TV koja baš kao i Gotovac demantira povezanost s ikakvom drogom.

"Zbog nanošenja štete ugledu Nove TV, Siniše Svilana i projekta 'Farma' Nova TV planira poduzeti sve raspoložive pravne poteze"

"Nova TV oštro demantira neistine iznesene u medijima od strane diskvalificiranog natjecatelja reality showa 'Farma' Stjepana Barišića. Ističemo kako je zbog oštećivanja imovine Nove TV, kršenja pravila i nedoličnog ponašanja navedenog natjecatelja na lokaciji Farme morao intervenirati produkcijski tim te je donio odluku o njegovoj diskvalifikaciji o čemu je obaviještena javnost. Zbog nanošenja štete ugledu Nove TV, Siniše Svilana i projekta 'Farma' Nova TV planira poduzeti sve raspoložive pravne poteze". Tko tu zapravo laže ili ne, ne znamo, ali vjerujemo da će se situacija ubrzo razvezati s obzirom da će Gego uskoro morati na sud voditi bitku sa Sinišom Svilanom, Novom TV i Antom Gotovcem.

Ana Matan
Foto: Nova TV

Pročitajte više