Ante suznih očiju uzvraća udarac: Simona me varala, a znam i s kim!

POVRIJEĐENI suprug Ante Gotovac nekoliko sati nakon što je na kioske izašao tjednik s intimnom ispovijesti njegove supruge u kojem ona detaljno prepričava Sodomu i Gomoru koju je s Antom proživljavala godinama uzvratio je optužbe. Ante, naime, tvrdi kako ga Simona vara, te kako o istinitosti njegovih tvrdnji može posvjedočiti reality dadilja Gotovčevih, gospođa Ksenija.

Ante Gotovac, sa suzama u očima tvrdi kako je upravo s dadiljom pratio Simonu do kuće dotičnoga gospodina, ali daje on bez obzira na sve Simoni spreman oprostiti, te da je njegov život bez Simone i Gabrijele besmislen. Nadalje, Ante, poznat po navici da svoju suprugu ne ispušta s oka tvrdi da su Simonini navodi potpuno lažni, te da joj je već dao nekoliko "šansi", i kako joj je spreman pružiti još jednu. Tvrdi da su prošlu noć proveli zajedno kada se sinoć vratio s puta, da je donio "svojoj Simonici" sendvič, nakon čega su zaspali zagrljeni.

Simonina odvjetnica potvrdila da se Gotovčevi razvode

Međutim, odvjetnica Simone Gotovac, gospođa Večerina potvrdila je da je Simona pokrenula brakorazvodnu parnicu što ukazuje na to kako manekenka koja se proslavila upirući prst u svoje kolegice i optužujući ih za prostituciju ovaj put zaista misli ozbiljno.

"Godinama sam trpjela uvrede, slušala kako sam glupača koja ništa ne zna osim lakirati nokte, lijepo se našminkati i otići na frizuru. Rijetki bi mi znali reći da nije u redu da se tako ponaša prema meni, ali i oni bi ubrzo ustuknuli vidjevši kako sve to trpim i dalje te kako u javnosti glumatam da sam sretna i zaljubljena. Jer s vremenom sam naprosto naučila podnositi njegove nagle promjene raspoloženja, na to da me vrijeđa, pljuje mi u lice, baca novac na pod, gura me, stišće mi ruku dok ne poplavi - i to sve pred publikom", sva uplašena rekla je Simona za Gloriju, koja je ipak dugo vjerovala da može spasiti vlastiti brak, međutim, Ante je od samog početka braka volio "kući dovoditi druge žene na tulume".

"Nikad ga nije bilo briga za Gabrijelu!"

Simona je Antu optužila i kako se nije brinuo za njihovu kćerku Gabrijelu. Javnosti je već otprije poznato kako Ante više voli Mercedes nego vlastito dijete,  dapače, praktički se pravio da dijete nije njegovo: "Moj suprug nikada nije nahranio naše dijete, nikad je nije uspavao, igrao se s njom, odveo u vrtić ili šetnju. Naime, moj suprug je veliki manipulator i kad je vidio po novinama da ga optužujem za maltretiranje, sam je došao u Centar za socijalni rad pa neka oni vide je li to istina. Vrlo često spavam u našoj sobi dok je Ante uglavnom u sobi za tulume, a nerijetko zaspim i na podu pored Gabrijelinog krevetića, no to ne volim, jer se ona prestraši ujutro kad me vidi. Misli da mi nije dobro ili da je tata opet prema mamici bio grub."

Simona Gotovac trenutno nije bila dostupna za popratni komentar, jedino što smo uspjeli saznati jest da je mala Gabrijela na čuvanju kod bake u Brežicama. Međutim, poznavajući Gotovce i njihovu neizmjernu ljubav prema javnom očitavanju, prljavi i još neispričani detalji iz spavaće sobe Gotovčevih naći će svoj put do tabloida.

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više