Baby Lasagna, Let 3, Kasandra... Ovo su nove transformacije u TLZP-u

Foto: Press

OSTALE su još četiri epizode showa Tvoje lice zvuči poznato. Nakon što je tamburaškim nastupom s Gazdama Faris Pinjo u prošloj epizodi odnio pobjedu, ove nedjelje na pozornici će se pojaviti kao francuska pjevačica Zaz.

"Nema zazancije sa Zaz, pa gledajte svi Tvoje lice zvuči poznato jer spremamo vam svi jako dobre imitacije", najavljuje Faris. U liku ovogodišnjeg hrvatskog predstavnika na Euroviziji nastupit će Marija Kolb te kao Baby Lasagna izvesti Rim Tim Tagi Dim.

"Ovaj tjedan mi je pripala fenomenalna uloga Baby Lasagne, zapravo mogla bih reći da sam ja Mama Lasagna. Gledajte emisiju jer bit će vatreno i ludo", poručuje Marija. Antonija Šola u nedjelju će izvesti nastup prošlogodišnjih hrvatskih predstavnika Leta 3.

Luciano Plazibat kao Marijan Ban

"Zamislite mene kao Let 3... Nije zahtjevno, nego je fora biti Let 3 zato što mogu biti nešto što nisam nikad bila i što neću više nikada biti", kaže Antonija. Kao talijanski pop-rock pjevač i kompozitor Umberto Tozzi pojavit će se Alen Bičević.

"Utjelovljujem jednog talijanskog velikana i imam prekrasnu pjesmu koju ne mogu zapamtiti jer ima puno teksta, a ja nisam najpametniji. I u nadi da će sve proći glatko i kako treba i da ću donijeti malo tog talijanskog duha na svoj balkanski način, pozdravljam gledatelje", najavljuje.

Jedan od poznatih hitova grupe Daleka obala izvest će Luciano Plazibat, koji će utjeloviti dugogodišnjeg frontmena grupe Marijana Bana. "Kako će to izgledati, ljudi moji, nakon ovoliko epizoda – više nemam pojma. Samo da ništa ne pogriješim i da sve prođe kako treba. Malo se bojim tog teksta pa idem vježbati", poručuje Luciano.

Mia Negovetić kao Kasandra

Antonia Dora Pleško na jedan će dan postati Tereza Kesovija. "U tijeku su nove pripreme za sljedeću epizodu, u kojoj sam ja Tereza Kesovija tako da – Ni me straj. Odradit ću to, nadam se, super", govori Antonia.

Jednu od glavnih predstavnica hrvatske dance scene Kasandru u 10. će epizodi utjeloviti Mia Negovetić. "Meni nije toliko poznat izvođač, znala sam naravno za nju i zapravo jedne pjesme se sjećam. Veselim se i nadam se da ćemo vratiti neku njezinu unikatnu energiju, da će se svi rasplesati i prisjetiti se nje", najavljuje Mia.

Tomislav Marić ToMa priprema se za još jednu žensku ulogu, za koju kaže da je najzahtjevnija dosad i otkriva: "Sad se borim s Christinom Aguilerom i vjerujte mi nije jednostavno nimalo. Ovo je uloga na koju se najviše žalim, ali bitno je zabaviti ljude."

Pročitajte više