Antonija Blaće ostala bez dečka i Velikog Brata

ANTONIJA BLAĆE nije htjela potvrditi ni demantirati sve češća šuškanja o tome kako je svoju vezu s marketinškim stručnjakom Hrvojem Hrvatinom dugu tri i pol godine okončala. Prema pisanju nekih tabloida Antonijina i Hrvojeva veza početkom ljeta zapala je u krizu, te je mlada voditeljica tada odlučila ljeto provesti sama, odnosno u društvu prijatelja. I istina, Antoniju smo na nekoliko evenata duž obale najčešće sretali u društvu prijateljica. Uz Antoniju i Hrvoja se nikad nisu vezali nikakvi skandali, osim kada se Hrvoje na rukometnoj utakmici u Zaprešiću potukao sa sucem, a par se upoznao preko zajedničkog poznanika i Antonijinog kolege iz prve sezone reality showa Big Brother, Kristijana Stojića.

Sreću pronašla u zagrljaju mladog vaterpolista?

Također, u zadnje vrijeme sve češće se šuška kako je Antonija utjehu i novu ljubav pronašla u zagrljaju mladog šibenskog vaterpolista, međutim, agilni paparazzi do danas nisu uspjeli snimiti navodni novopečeni par, te nam njihovu vezu slikom potvrditi.



Antonija Blaće pokazala se kao blistava zvijezda s osiguranom i svijetlom budućnosti nakon što se natjecala u prvoj sezoni popularnog realityja Big Brother, te je jedina, od svih ostalih natjecatelja, uspjela ostvariti javnu i medijsku karijeru. kada ju je RTL odabrao da u svoje ruke preuzme voditeljsku palicu showa koji ju je lansirao nije pogriješio - Antonija je gledatelje, ali i natjecatelje u hipu osvojila svojim šarmom, duhovitošću i vještim zaobilaženjem najčešće ispraznog i dosadnog scenarija, a mnogi gledatelji svoju prikovanost za male ekrane tjednih emisija mogu zahvaliti upravo njoj.

Big Brother ove sezone nećemo gledati

Međutim, kako je u prošlom predstavljanju programske sheme najavljeno s RTL-a, Big Brother više nećemo gledati, odnosno, nećemo ga gledati najesen, a Antonija, kako sama kaže, za tim ne žali. Umjesto toga, spomenuta kuća gledateljima priprema nove televizijske poslastice - novu Knjazovu emisiju u kojoj će luckasti autor i voditelj pokušati otkriti neke od "najvećih hrvatskih misterija", a kako doznajemo, jedan od "njihovih" realityja koji idu dalje je Top model, u kojem se prošle godine kao jedina svijetla točka iskazala voditeljica Tatjana Jurić.

Pročitajte više