Antonija Blaće: Slobodna sam, a bivšeg dečka preporučujem!

IAKO Antonija Blaće isprva nije htjela ni potvrditi ni demantirati raspad svoje tri i pol godine duge veze s marketinškim stručnjakom Hrvojem Hrvatinom, kada smo je danas nazvali za komentar priznala nam je da su nagađanja o njezinu raspadu točna. "Hrvoje i ja smo prekinuli, istina je, ali ne zbog treće osobe kako se pisalo", rekla nam je Antonija. "Razišli smo se onako kako se ljudi inače razilaze".

Veza pukla iz ljudskih, uobičajenih razloga

"Naša je veza završila iz sasvim drugih, normalnih, uobičajenih razloga", ispričala nam je. Dodala je i da su ona i Hrvoje u dobrim odnosima, te da njihov prekid nisu pratile nikakve "drame".

"Hrvoje je  super dečko i godine koje sam provela s njim bile su super. To bih rekla svakoj djevojci i svim slobodnim curama. Preporučujem ga", rekla nam je kroz smijeh dajući do znanja da se kao slobodna cura osjeća super. "Cijelo ljeto sam u Šibeniku s curama i bilo mi je super. Sad me mogu povezivati sa svim Šibenčanima, košarkašima, vaterpolistima..., ali ja sam slobodna!", priča.

"Koga briga za moj privatni život?!"

"Uostalom, šta koga briga za moj privatni život. Koga zanima neka  digne ruku, pa ako ih skupim dovoljno, možda se kandidiram za predsjednicu", poručuje.

Inače, uz Antoniju i Hrvoja se nikad nisu vezali nikakvi skandali, osim kada se Hrvoje na rukometnoj utakmici u Zaprešiću potukao sa sucem, a par se upoznao preko zajedničkog poznanika i Antonijinog kolege iz prve sezone reality showa Big Brother, Kristijana Stojića.

"Jel' to iz mene progovara biološki sat...?"

A Antonija se ovih dana iz svoje ljetne šibenske rezidencije vratila u Zagreb, gdje nastavlja raditi punom parom. Danas smo je zatekli u Vukovaru, gdje je u sklopu RTL-ove humanitarne akcije u ulozi ambasadorice sudjelovala na nogometnom turniru na kojem su nastupala djeca iz Vukovara i okolice. I, priča nam Antonija, u svojoj novoj ulozi super se snašla. "Volim djecu i ona vole mene. Super su, to je neka uzajamna kemija. Ne znam da li to iz mene progovara otkucavanje onog biološkog sata ili nešto drugo, ali klinci su mi super", kaže.

Osim toga, s nestrpljenjem očekuje početak druge sezone popularnog realityja u kojem Hrvatska traži svoju zvijezdu, showa koji je kao prvosezonskog pobjednika iznjedrio mladog Bojana Jambrošića, pjevača zbog kojeg se čupaju djevojčice diljem lijepe nam države. "Jedva čekam da krenemo u drugu sezonu, jedva čekam da upoznam nove kandidate. I razmišljam o tome koliko će mi stari kandidati nedostajati, ali uvijek se sjetim da mi je isto bilo i s Big Brotherom. Vežem se za jednu postavu pa mi nedostaje, onda se brzo vežem i za nove kandidate, i tako stalno, pa se time tješim", zaključuje.

Pročitajte više