Asim Ugljen nakon scene s tortom: Žao mi je zbog haljine, iskupit ću se

Foto: Press

ASIM UGLJEN oglasio se nakon incidenta s tortom u live emisiji showa Ples sa zvijezdama.

"Ok, i profesionalno kradem žene po sceni i upropaštavam haljine. Ali ne plešem profesionalno, koliko god se trudio i davao doslovno sve od sebe. Stvarno sam bio uvjeren da ću ispasti u drugoj epizodi. I to bi bilo pošteno. Sve preko druge je ogroman bonus. Ali sada je stvarno vrijeme da podij preuzmu puno bolji plesači, bez smetala poput mene. Tako da, ne budete li više glasali za mene, stvarno ću vas razumjeti", napisao je Asim na Facebooku i zahvalio svojoj plesnoj partnerici.

Na moju sreću i žalost publike, profesionalni sam glumac, a ne plesač. Ok i profesionalno kradem žene po sceni i...

Objavljuje Asim UgljenPonedjeljak, 11. travnja 2022.

"Kao što rekoh, neopisivo cijenim profesionalizam i jedan od najdražih mi ljudi za suradnju je Maja Šuput. Dugo se poznajemo i imamo više zajedničkih gaža i svaki put kada sam s njom radio, uživao sam jer s njom je uvijek lako, ugodno, zabavno i divno raditi. Vrhunski je profesionalac koji je uvijek na visini zadatka.

Tako je bila i sinoć. Žao mi je zbog haljine, iskupit ću se, a čim drugim, doli tortom. Bitno je da si se snašla kao što se uvijek snađeš. Znaš da te volim, carice", dodao je Ugljen.

Podsjećamo, Asim Ugljen zaskočio je Maju dok je držala tortu slastičarke i natjecateljice Ivane Čuljak, što je rezultiralo umrljanom crvenom haljinom koju je nosila pjevačica i voditeljica. 

Nakon što se uprljala tortom, Maja Šuput otrčala je u backstage. Iako nije jasno je li bila riječ o dogovorenoj šali ili Asimovoj spački, Šuput je pred kamerama nakon svega bila jako zbunjena te je molila produkciju za pauzu da se očisti. 

Pročitajte više