Astrologinja princeze Diane: Meghan je bomba za kraljevsku obitelj

Screenshot: YouTube

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ASTROLOGINJA kraljevske obitelji, Debbie Frank, otkrila je svoja predviđanja za vojvodu i vojvotkinju od Sussexa za proljeće, kada se i službeno povuku iz kraljevske obitelji, prenosi Hello!

Ona smatra da se sve važne stvari u kraljevskoj obitelji događaju u vrijeme pomračenja. Tako su se događaji poput vjenčanja princeze Diane i princa Charlesa, rođenja princa Williama i vojvotkinje Kate i smrti princeze Diane dogodile veoma blizu pomračenja. Debbie je rekla i kako je još od antičkih vremena pomračenje povezano sa značajnim događajima.

"Iz tog razloga sam, kada sam gledala kraljevske zvijezde za 2020. godinu u prosincu 2019. godine, mogla prizvati visokonaponske valove koji su aktivirali Meghanin i Harryjev odlazak iz kraljevske obitelji. Ne samo da se tu nalazilo pomračenje 10. siječnja, direktno na kartama Meghan, Harryja, Kate i Williama, nego su se i dva velika planeta promjena uparila u bračnom kutu Meghanine karte koja je povezana direktno s kraljicom. Shvatila sam da će se dogoditi nešto veliko što će uzdrmati kraljevsku obitelj", kaže Debbie.

"Predvidjela sam da oni neće biti dio kraljevske obitelji, već će se odvojiti kao samostalan, moćan par, ali da će pregovori biti teški. I pokazalo se da se Harryju i Meghan nije ostvarila želja biti plemstvo sa smanjenim obavezama, ali su umjesto toga dobili svoju slobodu", dodaje astrologinja.

"Meghan je kao bomba dizajnirana proletjeti kroz kraljevsku obitelj, koja je sada primorana pregrupirati se. Budući da će Pluton ostati u svom položaju tijekom većeg dijela 2020. godine, predstoje još neke, dalekosežne, promjene. To je samo početak… Postoji nada da će Harry i Meghan istupiti kao moćan, samostalan par.

Dio Meghanine osobnosti je komunikacija, ona mora biti 'glas' i, ako Uran aktivira njenu moć komunikacije ove godine, ona će morati učiniti da se njen glas čuje. Ona će ovog proljeća progovoriti o kontroverznim temama. Pun mjesec u Djevici 9. ožujka povezat će njenu Veneru i Harryjevo Sunce u Djevici, što će ponovo staviti naglasak na njihov profil u javnosti.

Međutim, ovdje definitivno postoji neka svjetlost iznad vojvotkinje od Sussexa u kasno proljeće. Tada će velikodušni, ekspanzivni Jupiter staviti njen brak u sretniji položaj i ona i Harry će moći izgraditi put prema sretnijoj budućnosti.

Ova godina donijet će neke prepreke i odgađanja zbog kojih će Meghan odstupiti i čekati, radije nego nastaviti sa svojim ciljevima. Ona će morati preispitati svoju prošlost u svibnju, kada Venera bude retrogradna. Sljedeće pomračenje dogodit će se 5. srpnja, u Jarcu, što će ponovo vratiti kraljevsku obitelj na pitanja iz siječnja i natjerati ih još se jednom suočiti s njima.

Ostatak 2020. godine ispunjen je značajnim kozmičkim pokazateljima koji pokazuju da Meghan treba nastaviti sa svojim snovima i vizijama. Ona je, svakako, veoma vidljiva i u prosincu postoji osjećaj istinskog raskidanja s prošlošću, možda bude još jedna beba na putu i slijedi konačno olakšanje i odmor od napornog razdoblja promjena", završava Debbie Frank.

Pročitajte više