Atlantis festival u Splitu: Pet dana glazbe, skejtanja i kulturnih događanja



SPLITSKI festival Atlantis ove godine trajati će čak pet dana. Iako su počeli vrlo skromno 2007. godine, vrlo brzo su prerasli u jedan od najvećih festivala koji nudi raznolike kulturne, sportske i glazbene programe. Do sada je Atlantis svojim posjetiteljima na tvrđavi Gripe ponudio bandove kao što su Zoot Woman, Ladytron, Apparat, Shy Child, Thieves Like Us i drugi.

Posjetitelji će osim u dobrim bendovima moći uživati i u raznim kulturnim sadržajima od kojih se ističe izložba poznatog tipografa i dizajnera Alexa Trochuta, ali i akrobacije najboljih europskih skatera kako se natječu u disciplini "Lord of the Lines" koja se održava na atraktivnoj lokaciji gradskog parka Đardin.



"Zapalit ćemo Split za vrijeme trajanja kulturnog programa, odabrati najvještijeg skateboardera pod svjetlima reflektora te uživati u glazbenom programu na tvrđavi Gripe, koja će ponovno ugostiti velika imena svjetske i domaće glazbene scene", tvrde iz organizacije festivala koji će se ove godine održati od 26. do 30. srpnja.

Prve ili “early bird” festivalske ulaznice možete već naći po cijeni od 100 kuna na Eventimovim prodajnim mjestima kao i na njihovoj službenoj stranici.

Pročitajte više