Audi, BMW, Nissan GTR, Mustang: Ovo su najpopularnije zvjerke na Oglasima

PONUDA osobnih automobila na Index Oglasima raste iz dana u dan i na našem oglasniku mogu se pronaći zaista raznoliki primjerci svih vrsta vozila. U ponudi imamo Nissan GTR od čak 700 konjskih snaga, a tu je i super atraktivni BMW-ov F30 model iz 2014. godine.

Za ovaj članak smo pretražili ponudu i odlučili izdvojiti one primjerke koji u ovom trenutku privlače najveći interes naših korisnika. Ovih pet oglasa vidjelo je više od 400 tisuća ljudi

Ford Mustang

Ovo je jedan od najpopularnijih oglasa u posljednje vrijeme – svi žele voziti nevjerojatni Ford Mustang iz 1967. godine! Legendarni oldtimer je u savršenom stanju, garažiran je i registriran do svibnja 2019. godine. Restauriran je u garaži za oldtimere u Njemačkoj i kompletno je obnovljen do najmanjih detalja. Prodaje se za 55 tisuća eura.

Nissan GTR R35

Nevjerojatni Nissan GTR R35 ima čak 700 konjskih snaga i jedan je od najbržih automobila na našem oglasniku. Ovaj primjerak iz 2010. godine prešao je 62.000 kilometara i još uvijek je kao nov. Dolazi s hrpom dodatne opreme, registriran je do srpnja 2019., a prodaje se za 95 tisuća eura što ga čini i jednim od skupljih vozila na Index Oglasima.

Audi RS3

Čim se pojavio na oglasniku, ovaj Audi je privukao ogroman interes naših korisnika. RS3 je proizveden ove godine i prešao je tek 2.500 kilometara, a pokreće ga čak 400 konjskih snaga. Registriran je do lipnja, dolazi s tvorničkom garancijom u trajanju od četiri godine, a vaš može biti za 559 tisuća kuna. 

BMW serija 3

Ovaj BMW-ov F30 model iz 2014. godine jedan je od onih automobila koje definitivno vrijedi pogledati. Riječ je o jednom od najljepših BMW-a na Index Oglasima. Osim što izgleda izvrsno, dolazi s hrpom dodatne opreme i jako je očuvan.  Prešao je 213.000 kilometara, a vlasnik tvrdi da je mažen i pažen. Prodaje se za 19.900 eura. 

Audi A6  

Svi su ludi za ovim vrlo rijetkim Audijem A6 3.0 TFSI Stage1 S-Tronic u Dakar Beige Metalik boji. Ima potpuni, originalan S6 vanjski paket s S6 ispušnim sustavom, a pokreće ga 313 konjskih snaga. Uz to je i izvrsno opremljen, a servisna evidencija je besprijekorna. Vaš može biti za 29.900 eura. 

Pročitajte više