Aviciijev otac progovorio o samoubojstvu sina: "On to nije planirao..."

Foto: Instagram

PROŠLO je više od godinu dana otkako je svjetski poznati DJ Avicii tragično preminuo. Jedan od najomiljenijih glazbenika na svijetu oduzeo si je život 20. travnja prošle godine, a njegov otac Klas Berling za CNN je progovorio o tragediji koja je zadesila njihovu obitelj. 

Iako je objavljeno da je Avicii počinio samoubojstvo, njegov otac smatra da on to nije planirao.

"Prema našoj teoriji, on nije planirao sam sebi oduzeti život, to je više bilo poput prometne nesreće. Mnoge su mu se stvari dogodile i nakupile te ga dovele izvan kontrole", izjavio je Klas.

"Ako ste sretni ili iznimno sretni, malo vas toga dijeli da postanete nesretni. Male stvari mogu vas rastužiti ili izbaciti iz ravnoteže i mislim da se upravo to dogodilo. Kao DJ ili umjetnik, morate raditi puno toga što zapravo ne želite i na kraju vam to oduzme dio vas. Tim se ljudima puno toga oduzima, posebice tijekom putovanja, čekanja u zračnim lukama, neprospavanih noći", smatra Aviciijev tata koji je nakon njegove smrti pokrenuo fondaciju koja se bavi prikupljanjem novčanih sredstava namijenjenih ljudima s mentalnim poteškoćama.

Pročitajte više