Baby Lasagna još uvijek prvi na kladionicama, sad ima i prednost nad Ukrajinom

Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL

BABY LASAGNA je još uvijek na vrhu eurovizijskih kladionica s još većom šansom za pobjedu nego prije dva dana kad je prvi put prešao u vodstvo.

Naime, Lasagni kladionica i dalje daju 14% šanse za pobjedu, no Ukrajini su šanse pale na 13%. Donedavno su Hrvatska i Ukrajina bile izjednačene, dok je Hrvatska sad u prednosti.

Nikada u povijesti Hrvatska nije bila na prvom mjestu eurovizijskih kladionica. Baby Lasagna je omiljen među eurovizijskom publikom još otkako je objavljeno da će nastupiti na Dori, a Hrvatska se i prije nacionalnog natjecanja popela na treće mjesto kladionica jer su kladioničari pretpostavljali tko će biti pobjednik.

Island, koji je trenutno treći s 8% šansi, pobjednika će objaviti danas, a kladioničari nestrpljivo čekaju trenutak kada će biti poznat i švedski predstavnik na Eurosongu.

Na Doru upao kao rezerva

Podsjetimo, žiri HRT-a Lasagnu uopće nije htio na Dori, već je on sa svojom pjesmom Rim Tim Tagi Dim u natjecanje prošao kao rezerva. 

Naime, pjevačica Zsa Zsa trebala je nastupati na Dori s pjesmom Probudi usne moje, no odustala je od natjecanja. Umjesto nje, po pravilima, priliku da nastupi na Dori dobiva prva rezerva, a sljedeći na redu za ulazak u natjecanje bio je upravo Baby Lasagna.  

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.