Bacila se u biznis: Todorićeva kći iznajmljuje Kulmerove dvore

Foto: Patrik Macek/PIXSELL/Instagram/Press

NAKON što je medijima došao poziv na promociju novog filma Vinka Brešana "Koja je ovo država" u Kulmerovim dvorima, pojavilo se pitanje kako je moguće da će redatelj, filmska ekipa i novinari uopće ući unutra.

Odgovor je kao i uvijek logičan. Nakon što se tata Ivica odselio u London, a braća se rasula po svijetu, Iva Balent odlučila je iznajmiti dijelove dvorca u kojem su do lani svi zajedno živjeli. Da će se zaista ući u Kulmerove dvore, potvrdio nam je i PR zadužen za promociju Brešanova filma.

Tako sad i vi možete slaviti u dvorištu iz kojeg se svojedobno ispaljivao vatromet za rođendane Gazdine djece i unuka.

>>>VIDEO , FOTO Pogledajte kako stvarno izgleda unutrašnjost Todorićevog dvorca<<<

Zanimljivo je da je prije godinu dana netko na Index Oglasima objavio oglas kojim se iznajmljuje dvorac u Šestinama.

"Iznajmljujem dvorac u Šestinama, odlično održavan. Daje se u najam za simboličnih 100.000 € zbog odsustva vlasnika koji je poslovno žurno morao u London. Eventualne goste molim za finoću i mir kakav ovaj dvorac i zaslužuje jer vlasnik ne želi policiju oko kuće zbog osobnih razloga. Plaćanje je moguće raznim načinima pa tako vlasniku pašu euri, kune, dolari, 'bosanske' marke, krivotvorena izvješća, konji, krave, magarci zbog ulaska u novi biznis! Nažalost, kuća je zauzeta ovih par dana zbog navale gostiju u plavom. Isto tako molim da ako netko pita što radite u dvorcu da kažete da ste prijatelji vlasnika tako da još jadan ne bi morao plaćati poreze, naknade i ostala sr*nja za iznajmljivanje. Hitno!", pisao je tada korisnik Vrati_se_ivo, a čini se da je šala u godinu dana postala istina.

Osim dvorca, Iva navodno renta i Čarobnu kolibu u Gorskom kotaru, u kojoj je svojedobno Severina održala svoju djevojačku zabavu.

Koliba se nalazi u mjestu Hlevci, a moglo je se naći na jednom portalu za grupnu kupnju. Tri noćenja za osam osoba koštala su 4387 kuna, a gosti mogu biti sretni jer bi puna cijena iznosila 6748 kuna.

"Kuća u prizemlju ima bajkovitu kuhinjicu s peći na drva, perilicu suđa, hladnjak, perilicu rublja te sve kuhinjske potrepštine. Na prvom katu nalaze se dvije spavaće sobe, kupaonica s wc-om i tušom, prostranim dnevnim boravkom s kaminom, televiziju te terasom s vanjskim kaminom. Na galeriji se nalaze 2 spavaće sobe iz kojih se pruža zapanjujući pogled na ljepote Gorskog kotara te kupaonica s wc-om i kadom. Na galeriji se također nalazi dnevni boravak s biljarom, tv, Play Station te internet. Na raspolaganju su Vam vanjski bazen s mogućnosti grijanja uz nadoplatu te samostojeća finska sauna", stoji u ponudi.

U ponudi je bila i torta dobrodošlice.

Pročitajte više