Baka Prase objavio da napušta Srbiju nakon sukoba s Mitrovićem: "Bježim"

Foto: Instagram

BAKA PRASE objavio je da putuje iz Srbije nakon sukoba sa Željkom Mitrovićem.

"Bježim iz države prije nego što masnokosi pošalje hitmena", napisao je uz fotografiju graničnog prijelaza.

Nakon toga je najavio da će večeras na svom YouTube kanalu "otkopati sve leševe koje su masnokosi i njegov sin zakopali".

Kako je sve počelo?

Baka Prase imao je lajv u kojemu se mirio s bivšom djevojkom Anjom Blagojević. U tom je lajvu, između ostalog, spomenuo i Mitrovića. 

"Mitrović može da mi puši kurac. Mitroviću, masna ti kosa, operi kosu. Željko Mitrović mi duguje pare", rekao je Baka Prase u videu. Mitrović je na to reagirao te poručio da on ne zaboravlja, ali da se neće zabavljati ovim optužbama dok ne sahrani brata koji je preminuo. Kasnije je ta objava uklonjena.

Bogdan je potom na Instagramu poručio da mu Mitrović duguje novac jer mu je ukrao ideju za influencersku televiziju nakon jednog sastanka. Mitrović je potom povezao Baku Prase s ljudima poput Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, jednog od vođa kriminalnog klana koji je optužen za niz ubojstava, dilanje droge i oružja, otmice i silovanja. Optužio ga je i za namjerno prenošenje mononukleoze jednoj djevojci.

Spominje se Velja Nevolja

Baka Prase je na to odgovorio nizom optužbi. Rekao je da Mitrović najvjernije opslužuje režim Aleksandra Vučića i duguje novac Belivuku za drogu te je objavio navodne prijeteće poruke Željkova sina Aleksandra, za kojeg je rekao da je blizak s Veljom Nevoljom. Baka Prase je u istom videu govorio i o ubojstvu Andree Bojanić.

Andreu je 2013. godine džipom pregazio Aleksandar, Mitrovićev sin. Bio je osuđen na 11 mjeseci kućnog zatvora te je dobio zabranu upravljanja vozilima B kategorije godinu dana. Aleksandar je rekao da stoji iza te prometne nesreće i pozvao je Bogdana na boksački meč.

"Ja sa svojom tragedijom, zbog tragične prometne nesreće, ne spavam već skoro 10 godina", rekao je Aleksandar te potom optužio Bogdana za iživljavanje nad blogericom Kristinom Kikom Đukić. Inače, kada je Kristinina majka nedavno gostovala na Pinku i u suzama govorila o tragediji, prozvala je predsjednika Vučića, a zatim su joj isključili mikrofon i prekinuli program.

Sukob s osiguranjem TV Pinka

Baka Prase se pojavio pred zgradom televizije držeći u rukama ogromni drveni muški spolni organ. Mitrović je optužio Bogdana da ulazi na privatni posjed te da je pobjegao kada je vidio osiguranje.

No Baka Prase tvrdi da ga je osiguranje udarilo u glavu, zbog čega je zatražio intervenciju MUP-a i predsjednika Vučića. Kaže da je udarac na snimkama nadzorne kamere prikriven.

Mitrović je potom gostovao na vlastitoj televiziji u jutarnjem programu voditeljice Jovane Jeremić. Ona ga je uoči intervjua predstavila kao nacionalnog junaka zbog njegovog humanitarnog rada. Prikazivale su se snimke njegovih humanitarnih akcija, a hvalio se i rad predsjednika Vučića. Potom je glavna tema emisije postao Baka Prase.

Najavljeni dokumentarci s brojnim optužbama

Mitrović je najavio da će napraviti dokumentarac o Bogdanu koji će emitirati ovog četvrtka u 20 sati. Najavio je da će govoriti o smrti blogerice Kike i o navodnim seksualnim odnosima Bake Praseta s maloljetnicom. Na kraju je rekao da je ovo što Baka Prase radi "brijanje mozga maloljetnicima afirmiranjem kriminalnih aktivnosti i skupim automobilima". Inače, Pink televizija je poznata po brojnim kontroverznim reality showovima, kao što je Zadruga.

Na to je Baka Prase odgovorio da će i on napraviti dokumentarac te je rekao da je "izvjesni Mitrović počinio još jedno ubojstvo, također na pješačkom prijelazu". Postavio je i pitanje tko je odgovoran za smrt ljubavnice koja se predozirala MDMA-om u jednoj hotelskoj sobi te dodao da je "vrijeme da ubojice odgovaraju".

S Mitrovićem su dosad u sukob dolazile mnoge javne osobe u Srbiji. 

Pročitajte više