Batinić o roditeljskim mukama: Satima je trajalo, muž se nekoliko puta preznojio

Foto: Facebook

MARIJANA BATINIĆ priprema se za dolazak druge kćeri ove jeseni. Kao i sve trudnice pozabavila se nabavom najosnovnijih stvari, među kojima su bez sumnje kolica za bebu.

Kako je priznala na društvenim mrežama, kod nje je to trajalo poprilično dugo.

"Ne znam je li to zato što sam vaga u podznaku, ali ja sam tako neodlučna u shoppingu, pogotovo kad imam previše izbora... Satima sam birala kolica, ko da auto kupujem, satrala prodavačice, muž se nekoliko puta preznojio, Ena je triput bila žedna i gladna... I baš kad se činilo da sam napokon uspjela donijeti odluku, taman kad sam se konačno zbrojila, ljubazna prodavačica, heroj strpljenja i izdržljivosti, ponudi mi na izbor nekoliko boja i nijansi... E, tu je garant požalila što nije radila jutarnju smjenu. Nakon dugog vijećanja, u užem izboru imam ove dvije...", napisala je.

Marijana i njen suprug Matej Pašalić imaju kćer Enu, a u svibnju je otkrila da će se njihova obitelj proširiti.

"Ovaj video snimljen je prije više od dvije godine. Gospođica u glavnoj ulozi jasno nam je dala do znanja da želi seku... A sve u namjeri da sebi osigura nekog tko će joj pomoći u operaciji 'Nered po kući'. Kako stvari stoje, mogla bi uspjeti u tome - u našu malu obitelj stiže curica! U ovo doba nagađanja i projekcija budućnosti, moram priznati da imam najslađu proročicu - i to sa stopostotnim uspjehom predviđanja! (P.S. Najbolja prijateljica Katja dio je svake njezine priče)", objavila je tada.

Otkrila je i da bi se malena mogla zvati kao sestra Enine najbolje prijateljice Katje.

Pročitajte više