Batler otkrio što mu je rekla cura koju je milijarder držao kao robinju za seks

Foto: Facebook

NAKON vijesti o samoubojstvu američkog milijardera Jeffreyja Epsteina u javnost curi sve više detalja o njegovim žrtvama. 

Epstein se družio s brojnim pripadnicima svjetske elite, među kojima se našao i princ Andrew, koji je također bio optužen za seksualno iskorištavanje kad je o njihovom odnosu progovorila djevojka koja je tvrdila da da je bila seksualna robinja princa Andrewa s kojim ju je spojio upravo Epstein o čemu je vodila i detaljan dnevnik

Između ostalih, progovorio je i batler bogatog para s kojima se Epstein družio, a on tvrdi da je upoznao 15-godišnju djevojku iz Švedske koju je Epstein navodno držao kao robinju za seks. 

Batler Rinaldo Rizzo je o svemu pred sudom svjedočio još 2016., a sad je njegovo svjedočenje objavljeno. 

Djevojku je, navodno, vidio u kuhinji u domu svojih tadašnjih šefova milijardera Glenna Dubina i njegove supruge Eve Andersson Dubin 2005. godine. 

Tresla se, a onda je počela histerično plakati

Ispričao je kako je sjedila na stolici te da je bila uznemirena i da se tresla. 

"Sjedila je bez ikakvog izraza na licu i spuštene glave, kao i druge djevojke koje sam viđao u Jeffreyjevoj kući", opisao je. 

Dodao je da je iskoristio priliku kad su se njegovi šefovi udaljili te da je djevojci predstavio sebe i svoju suprugu. 

"Ništa nije odgovorila ni verbalno, niti je dala nekakav znak, glava joj je i dalje bila spuštena. Kad sam je pitao treba li joj nešto, voda ili papirnata maramica, nije odgovarala", otkriva Rizzo. 

Nakon toga je, kako tvrdi, pokušao malo pročavrljati s njom. Pitao ju je radi li za Jeffreyja, koliko joj je godina i što točno radi. Otkrila mu je da ima 15 godina i da je Jeffreyjeva osobna asistentica. 

"Pitao sam je kako to da je s 15 godina uspjela dobiti takav posao, a ona je počela histerično plakati. Nije prestajala. Bila je u šoku i odjednom je sve samo izašlo iz nje, a ono što mi je ispričala bilo je nevjerojatno", tvrdi on. 

Oduzeli su joj mobitel i putovnicu

Djevojka mu je, kako kaže, ispričala da je dovedena na otok gdje su je dočekale Ghislaine Maxwell (britanska medijska nasljednica optužena za podvođenje maloljetnih djevojaka Epsteinu) i njena asistentica Sarah Kellen te da su je tamo tražili da spava s nekim, što je, kako tvrdi, odbila. 

"Nije rekla tko je to tražio od nje, samo da su tražili, a kad je odbila, uzeli su joj putovnicu i mobitel. Rekla je da joj je Ghislaine prijetila. Nakon što sam je pitao je li što o tome rekla svojim roditeljima, rekla mi je da ne smije pričati o tome", tvrdi Rizzo. 

Dodao je kako je djevojka smjesta prestala odgovarati kad je čula da se netko približava kuhinji. Bila je to Eva Andersson Dubin, koja je rekla da će djevojka od sada raditi kao dadilja. 

Navodno je djevojka, mjesec dana nakon toga, prenosi njegovo svjedočenje Daily Mail, poslana avionom kući u Švedsku. 

Ovo nije prvo svjedočenje koje potvrđuje da je Epstein držao robinje za seks. Jedna od osoba koja se našla usred skandala je i Nada Marčinko, bivša jugoslavenska manekenka, za koju se navodno hvalio kako ju je otkupio od njenih roditelja i doveo u SAD kako bi bila njegova "jugoslavenska seks robinja"

Inače, otok o kojem batler govori je karipski Little St. James koji je Epstein zakupio prije 20 godina, a koji je prozvan otokom orgija i pedofilskim otokom.

Pročitajte više