Procurili detalji dnevnika seksualne robinje princa Andrewa

Procurili detalji dnevnika seksualne robinje princa Andrewa

Foto: Guliver Image/ Getty Images

NAKON brojnih optužbi Virginije Roberts na račun Princa Andrewa prema kojima ju je vojvoda od Yorka seksualno iskorištavao dok je bila maloljetnica, sada je na svjetlo dana izašao i Virginijin dnevnik koji je vodila tijekom svojih tinejdžerskih dana.

Podsjetimo, Roberts tvrdi da je bila seksualna robinja princa Andrewa te da su je  u posao uveli investicijski bankar Jeffrey Epstein, inače prinčev dobar prijatelj i Epsteinova prijateljica Ghislaine Maxwell, kći pokojnog medijskog tajkuna Roberta Maxwella.

Ghislaine joj je prvo ponudila posao Epsteinove osobne maserke, no Virginia je već prilikom prvog susreta ustanovila da njezin posao ne podrazumijeva samo masiranje.

"Ghislaine mi je dala točne upute. Stavila sam ulje na ruke i počela sam masirati Jeffreyjevo stopalo. Drugo je masirala Ghislaine. Zatim je skinula svoju majicu i počela trljati svoje grudi o
njegovo golo tijelo i meni je kazala da uradim isto. Znala sam da je to pogrešno, no svidjela sam im se i bili su važni ljudi. Tada smo se svi zajedno seksali, a ja sam za to dobila 200 dolara. Rečeno mi je da se vratim idući dan", opisala je Roberts trenutak kada je upoznala bankara.

Epstein, inače osuđeni pedofil, potom ju je upoznao s princom Andrewom koji je već pri prvom zajedničkom susretu jedva  od nje odvajao pogled. Iako je znao da je maloljetna, njemu to navodno nije smetalo, a zajedno su spavali u Londonu, New Yorku i Karibima u razdoblju od 1999. do 2002. godine, prenosi Daily Mail.

No, sada su procurili škakljivi detalji dnevnika danas 30-godišnje Virginije, u kojem je opisala detalje njihovog prvog susreta i seksualnog odnosa u Londonu.

Roberts je u dnevniku koji ima 24 stranice među ostalim napisala kako je Ghislaine s princom igrala igru pogađanja u kojoj je on trebao pogoditi koliko ona ima godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Princ je rekao 17, a Ghislaine se nasmijala i kazala: 'Bit će prestara uskoro' i zatim mu otkrila da imam 16 godina", napisala je Roberts.

Svoje druženje svi su potom nastavili na večeri na kojoj princ nije odvajao pogled od Virginije i njenog dekoltea.

Nakon izlaska u noćni klub, vratili su se u Maxwellinu kuću u kojoj su se i prvi put poseksali.

"Otišli smo u jednu od kupaonica koja je bila odmah pored moje sobe. Doista sam se potrudila napraviti za njega dobru predstavu. Polako sam se razodijevala i pritom punila kadu toplom vodom. Kupaonica se vrlo brzo napunila parom, a ja sam počela Andrewa ljubiti po vratu i pritom mu skidati odjeću", napisala je u dnevniku Virginia i zatim nastavila: "Milovao je svaki dio mog golog tijela, dok me je obasipao s bezbroj komplimenata".

Također je otkrila da je posebnu pažnju posvetio njezinim nožnim prstima koje je lizao.

U utorak je u prinčevu obranu stala njegova bivša supruga, Sarah Ferguson, koja je u intervjuu za TV show Today kazala: "Znam kako je to kada o tebi izmišljaju laži. Andrewa želim javno poduprijeti zato što se ovdje radi o šokantnim optužbama koje nisu istinite. On je prije svega, dobar čovjek i otac".

Iz Buckinghamske su palače odbili bilo kakve tvrdnje o umiješanosti princa Andrewa u ovaj seksualni skandal.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara