BB kuća postaje starački dom, Nikola Marijani najavio "akciju" s Tamarom

BIG BROTHER kuću sinoć je trajno napustio prvi stanar, Milan, nakon čijeg izlaska ukućani i nisu bili najbolje raspoloženi. Ema je svoju tugu utapala u hrani, a ubrzo su joj se i ostali pridružili. Nakon Eme, najtužniji je djelovao Lester, koji se najviše zbližio s Milanom. Bojana je komentirala kako nitko ne može znati što drugi misle o njemu sve dok ne izađe iz BB kuće. Na otpadu su se Soraja i Duško zafrkavali pa mu je ona u jednom trenutku rekla kako bi ga reciklirala. On sve napadnije iskazuje svoje simpatije prema njoj.

Nikola priznao da mu se sviđa Tamara i najavio "akciju"

Stanari BB kuće su definitivno ozbiljno shvatili slogan ove sezone Big Brothera koji glasi "Ljubi bližnjeg svog". Tijekom noći su tako uglavnom pričali baš o mogućim ljubavnim odnosima. Nemeš i Marijana su razgovarali o svom odnosu, ali i dalje ostaju pri priči da se između njih ništa nije dogodilo. Ipak, napominju kako bi bilo lijepo kada bi zaista i napravili to što se priča o njima. S druge strane, Bojana ostalim ukućanima priča da joj je teško jer se našla između Marijane i Nemeša. I dalje brani Marijanu i govori kako je u lošoj situaciji zbog svog muža i djeteta. Nikola Maurović je odlučio da više neće kriti sve očiglednije emocije koje gaji prema Tamari. U dvorištu je rekao Marijani kako mu se Tamara sviđa i kako će konačno "krenuti u akciju".

BB kuća postaje starački dom


Odmah nakon jutrošnjeg buđenja je Big Brother pozvao Nikolu Maurovića i Milu u ispovjedaonicu gdje im je dao kostime za predstojeći tjedni zadatak. Za to vrijeme je kapetanica kuće Bojana u dnevnoj sobi regulirala podjelu cigareta na jednake dijelove. Ovog tjedna BB kuća postaje starački dom. Ukućani će biti podijeljeni na osoblje i klijente koji će biti članovi "Kuće treće dobi". Osoblje i klijenti će uz kostime i rekvizite dobiti i zaduženja koja će morati poštovati dok traje zadatak. Uloge koje im Big Brother dodijeli morat će izvršavati 24 sata dnevno. Osoblje će činiti direktor ustanove, doktor, medicinske sestre, kuhar i spremačica. Starce će glumiti pet ukućana.

Pročitajte više