Pogledajte kako zagrebački vatrogasci uz lazanje daju podršku Baby Lasagni

Screenshot: Facebook

Ludnica oko Baby Lasagne već mjesecima drži Hrvatsku, a cijela država želi da mladi Istrijan pobijedi na ovogodišnjem Eurosongu.

Tako je i Vatrogasna postrojba Zagreb na Facebooku objavila video u znak podrške hrvatskom predstavniku. Snimili su jednog od člana kako jede lazanje, a sve su popratili pjesmom Rim Tim Tagi Dim, kojom će nas Baby Lasagna predstavljati danas u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga.

Rim Tim Tagi Win #eurovision2024

Posted by Vatrogasna postrojba Zagreb on Monday, May 6, 2024

Inače, Baby Lasagni ovih dana predviđaju i pobjedu. Hrvatski predstavnik ne skida se s vrha kladionica, koje mu trenutno daju čak 29 posto šanse za pobjedu. Na drugom mjestu je Švicarska (donedavni najveći favorit) sa 16 posto, a potom slijede Italija, Ukrajina i Irska. 

Baby Lasagna jučer je imao generalnu probu uoči polufinala Eurosonga, a snimke su preplavile društvene mreže. Mnogi fanovi tvrde da je hrvatski predstavnik vokalno napredovao od Dore. Snimku njegovog nastupa na Twitteru je podijelio i najpoznatiji eurovizijski portal Wiwibloggs. "Ništa ne može zaustaviti Baby Lasagnu. Hrvatska je spremna ponijeti trofej kući", napisali su.

Pročitajte više