BB Marijana ne bi mijenjala ništa u svojoj prošlosti, pomirila se s rastavom braka



TIJEKOM odmora stanari Big Brothera odlučili su međusobno podijeliti svoje strahove i komplekse. Domaćica Slavica, koju stanari nazivaju i mama, odlučila je probiti led i priznala da je u mladim danima imala komplekse zbog krivih nogu. Niz je nastavila Bojana koja je priznala kako je stavljala rajf na uši prije spavanja jer je bila uvjerena da ima klempave uši. Nikola je nakon toga insinuirao kako i Dragana ima komplekse jer joj je bio rekao da izgleda kao "bomba", a kratko nakon toga primijetio njen herpes na ustima zbog čega se ona uvrijedila.



Marijana pričala s Bojanom o mogućoj rastavi braka

Bojani se Marijana opet povjerila priznavši kako je svjesna toga da bi se mogla rastati te da joj strašno nedostaje kćer. Ne tišti je mogući razvod, štoviše, kaže kako zna koju je odluku donijela te je na neki način raskrstila s brakom.

Poslijepodne su stanari s otpada ponovno posjetili stanare Big Brother kuće. Nemeš se kratko pozdravio s ukućanima i otišao sa strane s Marijanom. Njih dvoje su izmjenjivali nježnosti i emocije te pričali o svojim životima. Nemeš je pitao Marijanu kamo bi otišla i što bi promijenila da ima vremenski stroj, a ona mu je odgovorila kako nikako ne bi išla u prošlost već u blisku budućnost, a on se složio s njom. Kasnije im se pridružio i Dražen koji je nahvalio Marijanu da je najvrjednija osoba u kući, a Nemeš se složio s njom.



Soraja: Ne sviđa mi se Tamara

Tijekom dana Soraja je odlučila porazgovarati s Velikim Bratom i otvoreno mu reći što misli o ostalim stanarima. Rekla je kako je s otpada u dobrim odnosima s Horvatom i Nirmalom, a iz kuće sa Slavicom, Lesterom, Nikolom i Draženom. Dodala je i kako joj Tamara nikako ne odgovara i ne sviđa joj se, ne želi se družiti s njom, komunicirati niti bilo što drugo. Rekla je i kako zna da će je djevojke mrziti, ali ona se planira družiti samo s dečkima, ipak, dodala je i kako je preko Nirmala dobila poruku od Bojane koja želi pričati s njom zbog čega joj je veoma drago.

Pročitajte više