BB Marijana: S otpada mi najviše fali Nemeš, odnos s njim me ispunjava, barem u kući

HORVAT je otkrio kako voli tulume nakon kojih se ima o čemu pričati, misleći pritom na zabavu u BB kući od utorka. Kaže kako mu je Lester koji se ničega nakon tuluma nije sjećao bio "prejak". Lester nije mogao opravdati svoje ponašanje BB-u, kaže da ne zna zašto je divljao. Mora se iskupiti stanarima, koji su nakon njegovog divljanja morali čistiti, tako da im opere čarape, izmasira ih i pripremi im tortu.

Ni voda ne može oprati Draganu

Dragana je danas tračala svoje sustanare s otpada dok je bila u posjetu na luksuzu. Nije bila svjesna toga da je oni gledaju, iako je i sama gledala svoje sustanare kada su oni bili u gostima na luksuzu. Kada se vratila, svi su se povukli u autobus, osim Eme. Očito nikome nije draga. "Ni voda je ne može oprati", rekla je samo Soraja. Duško je bio razočaran jer misli da je netko Marijani krivo govorio kako ju je Duško zlobno komentirao. "A Bože, kako su ljudi zli", komentirao je Dule.

Nikoli je čudno vidjeti Nemeša i Marijanu, čudna mu je cijela situacija. "Prije sam mislio da su samo dobri prijatelji, nisam mislio da će doći do toga. Ali to je njezin život, ona je odabrala ići tim putem, iako će joj biti teže. A Nemeš, on je kralj", kaže Nikola. "Marijana je valjda već raščistila s mužem, svjesna je toga što je napravila, na jedan način joj je žao, a na jedan nije", misli Nikola. Ne zna bi li mogao sebe zamisliti na njihovom mjestu. "Imam nekoga tko me čeka doma, nadam se, nakon svega", kaže Nikola.

Ema plakala za stanarima iz luksuza

Stanari su se u Banjoj Luci morali pretvoriti u ćevape i valjati po roštilju, a u zadatku su uspjeli, što je dodatno smanjilo njihovu kilometražu. Dražen se otvorio BB-u u ispovjedaonici te je rekao kako ga muče emocije i nedostaje mu vanjski svijet. Kod Bojane mu ide na živce što stalno priča o nominacijama, ali ga ne zanima što ona priča o njemu iza leđa. Slavica je ispričala sustanarima kako je Ema plakala za njima. "Takve suze, kažu, nikada nisu vidjeli. Ema se nikako ne može naviknuti, kaže da joj svi mi falimo jako", kaže Slavica.

Marijana: Odnos s Nemešom je više od prijateljskog

Marijana kaže kako ne zna kojeg bi "otpadnika" odabrala da dođe odmah na luksuz. Kaže da joj Nemeš najviše nedostaje, a na pitanje BB-a o tome ispunjava li je taj odnos, za koji kaže da je više od prijateljskog, Marijana kaže da je u kući ispunjava. Prepričala je Bojani da je od BB-a željela saznati neke vijesti iz vanjskog svijeta, o rođakinji i je li njezin muž tražio razvod.

Nemeš nije planirao takvu situaciju u kući, s Marijanom mu je gorko i slatko istovremeno

Nemeš je također pričao o odnosu Marijanom: "Čudno je, nisam tako planirao. Došao sam ovdje razmišljajući samo o karijeri, a sada na to zaboravljam. Ovo je stvarni život. Marijana me zanima jako, ovo razdvajanje mi je pomoglo da shvatim neke stvari. Nov mi je taj osjećaj, nisam navikao da moja sreća uzrokuje nečiju nesreću. To je slatko-gorak osjećaj, a nisam navikao na to, do sada mi je bilo samo slatko", kaže Nemeš. Dodaje kako inače za svoje akcije preuzima potpuno odgovornost. 

Ema kaže kako muškarca možeš zavesti za pet minuta ako mu zaplešeš u krilu i traži od Soraje da se složi s njom. Soraja kaže da ne zna: "Ne plešem  muškima u krilu, plešem samo s kolegicama".

Pročitajte više