BB Mila: Stanari nisu svi svoji, još se nisu opustili pred kamerama



DRUGA stanarka koja je napustila Big Brother kuću, Mila Tokić u intervjuu za Index.hr izjavila je kako je najsretnija bila kad je vidjela kći supruga. Mila je nakon tri tjedna ponovno mogla biti sa svojom obitelji nakon što su je stanari izbacili iz realityja. "Najviše su mi nedostajali kćer i muž. Nekad kad sam se osjećala usamljeno, falilo mi je da me zagrle", rekla je.

Dodala je kako se u kući sprijateljila sa Sorajom, koju ukućani zovu Sara te s Lesterom. "Na početku sam bila dobra sa Sarom, svidjela mi se jer je vrckava i draga te pametna cura, a kasnije i s Lesterom jer se voli šaliti i provocirati, ali zna za šalu pa se ne naljuti kao neki", rekla nam je Mila te dodala kako će im se svakako javiti nakon što ni oni više ne budu u kući Velikog Brata.



"Nisu oni još svi svoji, još se nisu opustili pred kamerama"


Na pitanje zašto je otrovnu strelicu ispalila u Bojanu, Mila nam je kratko i jasno rekla: "Znala sam da će mi ona dati četiri boda i zato sam to učinila". Pitali smo je i što misli, tko ima najviše šanse da ostane do kraja, a ona nam je rekla: "Ne znam, ja sam s njima provela samo tri tjedna. Nisu oni svi svoji, još ih je strah kamera pa su jedan dan opušteni drugi već nisu". Objasnila nam je kako je i sama se trudila biti što opuštenija te ne misliti na kamere, ali to joj nije polazilo od ruke svaki dan.

"Meni su tjedni zadaci bili najzanimljiviji, a Marijanu i Nemeša ne bih komentirala"

Mila nam je priznala kako joj tjedni zadaci nisu teško padali, dapače, uživala je u njima i smatra ih najzanimljivijim dijelom showa. "Zadaci su mi bili super i zanimljivi. Jedino mi je možda bilo malo teško kad smo vježbali koreografiju s kivijem. To me izmorilo, ali sve u svemu bilo je super", zaključila je. Kako gledatelji Big Brothera trenutačno najzanimljivijim u cijelom showu smatraju romansu između Nemeša i Marijane tražili smo da nam to prokomentira iz perspektive stanarke. "Ja to ne bih komentirala, to se mene ne tiče i na to će vam oni morati odgovoriti kad izađu van", rekla je suzdržano.



"Opet bih ušla u Big Brother kuću"


Unatoč tome što je rano napustila show i što su je neki ukućani razočarali Mila kaže kako bi, kad bi joj se pružila mogućnost, opet ušla u Big Brother kuću jer joj je tamo bilo super. "To je nešto što se ne može opisati ili prepričati, definitivno nešto što se ne može doživjeti svaki dan", rekla nam je oduševljeno.

"Dobila sam hrpu poruka tipa `Carica si`, to me usrećilo"


Na pitanje kako je obitelj reagirala na njeno ispadanje, bivša stanarka je rekla kako su zapravo bili sretni što je vide ponovno, a i ona je bila sretna što vidi njih nakon toliko dana. Pitali smo je i kako su prijatelji reagirali, koji su glasali za njen ostanak u kući, a ona nam je rekla kako su joj dali veliku podršku te je veoma usrećili. "Kad sam došla u Zagreb i upalila mobitel, dočekala me hrpa poruka tipa `Najbolja si nam bila`ili `Carica si`, baš sam se super osjećala radi njihovih poruka. Najviše me obradovala poruka od moje najbolje prijateljice", rekla je.

Pročitajte više