BB Nikola: Okrenuo bih Soraju kao papriku na roštilju



TIJEKOM jutra stanari su vrijeme provodili na dvorištu. Lester je pjevao, Brendon ga je hrabrio, a Nikola je od Duška tražio da im da alkohol koji je sakrio od tuluma iako još nije bilo ni podne. Nakon što je on to odbio, Lester i Nirmal otišli su u spavaću sobu tražiti alkohol.

Tijekom tog vremena Soraja je plesala na dvorištu, a Nikola je prokomentirao kako bi je, kako je izjavio, okrenuo kao papriku na roštilju. Kasnije joj je slao poljupce i pjevao, a i ona njemu, ali da ga ne voli. Kasnije su stanari na jutarnjoj tjelovježbi radili lagane vježbe jer su bili umorni od tuluma, a neki su čak radili i špagu. Marijana je bila jedina koja je odbila sudjelovati u igri.



Soraja i Antonija se pomirile nakon svađe u srijedu

Soraja i Antonija su tijekom dana razgovarale o tome da bi im u četvrtak navečer mogao biti posljednji tulum zajedno. Antonija se nakon toga raznježila i priznala kako će joj nedostajati neki ljudi, najviše Duško i Horvat. Djevojke su riješile i svoj nesporazum od srijede kada su se posvađale u kuhinji, a Antonija je rekla Soraji kako misli da ako joj se ne posveti pažnja isti trenutak, Soraja odmah digne nos.

Nikola i Lester kupali se na kiši


Tijekom dana počela je padati kiša, a Nikola i Lester izašli su van i počeli se sapunati. Nikola je oprao i kosu te je isprao pjenu vodom koja se slijevala s krova. Drugi stanari su ih promatrali u nevjerici, a Marijana i Nemeš su sjedili na kiši i ljubili se ne obazirući se na njih previše.



Brendon: Volio bih imati silikone


U razgovoru sa Sorajom Brendon je izjavio kako želi imati silikone, točnije kako želi povećati svoje bicepse i tricepse umecima. Soraja ga je pokušala odgovoriti od toga i rekla mu je kako je to glupo jer ima tek 25 godina te mu to ne treba već ih može povećati vježbanjem u teretani.

Marijana se počela truditi oko pjevanja


Iako je nekoliko dana sustavno odbijala surađivati i raditi na pjevanju s profesorom, danas je sudjelovala s ostalima na satu te se trudila da zvuči što bolje. Ipak, priznala je da joj je to dosadno te da nikad nije htjela biti pjevačica. Osim na pjevanju, djevojke rade i na tome da im koreografija bude što zavodljivija, a Antoniji to bolje polazi od ruke nego Marijani.

Pročitajte više