BB: Tamara i Nikola najbolji u Kamasutri, ona zaključila: Treba se postaviti kao govno

JUČERAŠNJI dan u Big Brother kući obilježila je Kamasutra. Naime, ukućani su za dnevni zadatak imali pripremiti pet poza, a najuspješniji su se mogli nadati posebnoj nagradi od Big Brothera. Nemeš i Ema su probili led i na najbolji način predstavili svoje vještine, a poseban smijeh je odjekivao kada su poze pokazali Radašin i Duško. Iako je Slavica prvotno najavila da će bojkotirati zadatak, to se nije dogodilo pa je s Nirmalom pokazala svoje vještine. Ipak, zamijenili su uloge pa je Slavica postala muško, a Nirmal žensko.

Nikola i Tamara najbolji u Kamasutri

Nakon što su svi parovi pokazali što znaju, Big Brother je odlučio da su najbolji u tom zadatku bili Nikola i Tamara. Znali su svih pet pozi koje je zadao Big Brother, a u skladu s time su dobili nagradu. U kutiji ih je dočekala beba koju su nazvali Tea, a majčinska uloga odlično je sjela Tamari. Nikola i nije bio toliko oduševljen te je s Tamarom ušao u raspravu. Kada je ugledala bebu, Marijanu su preplavile emocije, bila je oduševljena što će se kućom čuti dječji plač. Uskoro su kućom zavladale tenzije te su svi ušli u raspravu.

Nemeš odsad spava s Marijanom

U to vrijeme Nemeš je, kao kapetan, mogao odlučiti s kim će dijeliti krevet. Odlučio je da to odsad bude Marijana. Nakon duge rasprave, odlučeno je i da Ema spava između Soraje i Nirmala, koji su u svađi. Dok su svi spavali, Soraja je bojala Tamari kosu, a usput su komentirale svoj boravak u kući. "Treba se postaviti kao govno prema svima", rekla je Tamara. Osim toga, komentirale su Draganu. "Nije mi jasno otkud toliko, dali ona ima neke frustracije, ali previše mi je", rekla je Soraja, kojoj se nikako nije svidjelo Draganino tračanje.

Dok ostali spavaju, Soraja i Tamara pričaju o Dragani

"Ona je meni rekla da se pazim Soraje i Nirmala, jer ste pakt", otkrila je Tamara Soraji o Draganinom ogovaranju. Nakon toga Soraja je prepričala Tamari da se sa Draganom raspravljala o debljini i visini. Djevojke su nastavile pričati do kasno u noć, komentiravši konflikte u kući, ali i Tamarinog dečka Slavena. Ubrzo su se ustali Marijana i Nemeš, on je otišao jesti, a Marijana zapaliti cigaretu.

Pročitajte više