Beckham pokupio 40 milijuna funti za obrijanu glavu

MNOGI su pomislili da je nova "frizura" popularnog i bogatog nogometaša još jedan njegov hir, ali David je za ovo brijanje glave dobio ogromnu lovu.

Američka kompanija Gillette toliko mu je platila da širom svijeta reklamira njene već čuvene britvice koje imaju sve više konkurencije.

Beckhama bi uskoro mogli prozvati "muškom Annom Kournikovom" jer zarađuje više novaca od sponzora i brojnih reklama nego od igranja na terenu.

Mora se priznati da je on još uvijek u vrhunskoj sportskoj formi, ali 26 milijuna funti koje je dobio od madridskog "Reala" sada djeluju malo prema lovi koju mu je dao Gillette.

David prima milijune i za propagiranje Pepsi Cole, sunčanih naočala Police, sportske odjeće i obuće Adidas, pa čak i jedne kozmetičke firme u Japanu.

Moglo se pomisliti da će otkrivanje seksualne afere u kojoj nekoliko djevojaka tvrdi da je spavalo sa oženjenim nogometašem umanjiti zanimanje sponzora, ali njegovo stalno pojavljivanje po tabloidima još mu je povećalo popularnost i donijelo nove ugovore.

Direktor londonske engleske propagandne agencije TBWA tvrdi da je "David do sada bio samo vrhunski model, a upravo je dokazao da je i stvarna osoba od krvi i mesa" s kojom se još više ljudi može poistovjetiti i kupiti proizvode koje on reklamira.

Pročitajte više