Beckhami sele u Milano

TALIJANSKI tabloidi raspisali su se kako se Victoria dogovorila da njen suprug zaigra za "Inter".

Prilikom boravka u Milanu gdje je ragledavala nove modne krpice na revijama slavnih kreatora Posh se sastala s direktorom nogometnog kluba Massimom Morattijem koji je obećao Davidu godišnju plaću od 6 milijuna funti, što je dvostruko više od onoga što prima u "Manchester Unitedu".

Poznata je njegova svađa s trenerom manchesterskog kluba kada ga je Ferguson nehotice pogodio kopačkom u glavu pa mu je pukla arkada i nakon toga najpopularniji engleski nogometaš navodno želi promijeniti sredinu.

Glasnogovornik obitelji Beckham kratko je komentirao ove glasine "kako Victoria ne progovara o nogometnoj karijeri svog supruga", a u "Interu" su se diplomatski izvukli izjavom da "vijest ne potvrđuju ni ne negiraju".

Poznati su svojevremeni pokušaji sadašnjeg premijera Silvia Berlusconia i vlasnika kluba "Milan" da angažira Davida, a tada je nudio "brda i doline" pa je Victoriji obećavao i vlastiti show program na jednoj od njegovih privatnih telelevizijskih postaja.

Poznata je njena želja da živi u šminkerskom Milanu, poznatom centru mode. Treba vidjeti hoće ljepotica uspjeti nagovoriti supruga na selidbu u Italiju.

Pročitajte više