Belma Džomba: Kao novopečeni bračni par dosta intenzivno se trudimo voljeti se

LIJEPA voditeljica Belma Džomba koja se proteklog ljeta udala za rukometaša Mirzu Džombu, a ubrzo potom sa svojim dragim preselila u poljski Kielce, gdje Mirza igra rukomet, kaže kako je postala tipična supruga sportaša te se jako brzo naviknula na nerad.

Čeka da se Mirza vrati s treninga, a "onda počinje prava akcija"

"Tipična sam supruga sportaša koja dočeka svog supruga s trpezarijom punom, podaprana i spremna na sve što suprug zaželi", ispričala je Belma pred televizijskim kamerama dodajući kako joj nije bilo te teško naviknuti se na nerad, a vrijeme provodi tako što uči, ide u teretanu i čeka da se Mirza vrati s treninga, a "onda počinje prava akcija".

"Kao novopečeni bračni par dosta intenzivno se trudimo voljeti se", otkrila je Belma, dodajući kako takva intenzivna ljubav ne znači nužno kupnju dječjih kolica i krevetića, ali jednog dana zasigurno planiraju imati djecu.

"Netko treba obavijestiti poljske medije da sam stigla"

Na pitanje je li već uspjela završiti na nekoj listi najljepših supruga rukometaša ili sportaša u poljskim medijima, lijepa Belma je smijući se odgovorila: "Ne, još čekam. Stalno imam telefon kraj sebe, ali nikako da zazvoni. Mislim, ne znam šta im je, treba ih obavijestiti da sam stigla".

Pročitajte više