Belma Džomba: U braku je sve savršeno, svakim danom sam sigurnija da sam odabrala odlično

LIJEPA voditeljica Belma Džomba, prije nekoliko se tjedana preselila u poljski Kielce, gdje njezin suprug Mirza Džomba igra rukomet. Kako nam je otkrila Riječanka, ni u jednom trenu nije požalila što je napustila rodni grad te uopće dovela u pitanje svoju odluku da se preseli s novopečenim suprugom u Poljsku.

"Sve što sam za sad vidjela u Poljskoj mi se jako sviđa"

"Ovdje sam došla otvorena srca, bez ikakvih predrasuda, spremna na upoznavanje njihove kulture i običaja. Za sada, sve što sam vidjela mi se jako sviđa", kazala nam je Belma koja se iznenadila činjenicom da se svi restorani u Poljskoj zatvaraju u 21 sat te da je gotovo nemoguće ostati vani duže od 2 sata ujutro. "To je jedina stvar na koji se navikavam".

Kako kaže za sebe, osoba je pomalo nomadskog duha te se uopće ne bi čudila da provede dobar dio svog života izvan granica Hrvatske, što će joj se i vjerojatno ostvariti s obzirom na rukomet, kojim se profesionalno bavi njezin suprug Mirza. "Ne nedostaju mi previše mjesta i gradovi već ljudi. Moja Ana i njezina kavica s kojom mi uvijek, kada sam u Rijeci, započinje dan, naravno roditelji i ostalo društvo", otkrila nam je bivša voditeljica koja uvijek pronađe vremena pa se barem dva put mjesečno zaputi u rodnu Rijeku.

Razlog tomu su njezini najbliži, ispiti na Pravnom fakultetu koje planira "očistiti" i diplomirati te "baterije" koje mora napuniti prije novog odlaska u Kielce. "Priroda ovdje je impresivna, sve je jako zeleno, a ljudi pomalo zatvoreni, ali sad sam im došla i to će se promijeniti", rekla nam je kroz smijeh simpatična supruga slavnog rukometaša koja se s Poljacima lakše sporazumijeva na hrvatskom jeziku jer engleski, kako kaže, jako loše pričaju.

Iako je, dok suprug trenira,  većinu vremena sama, Belma kaže da joj nije dosadno te da se najčešće zabavlja gradivom za ispite. "Većinu vremena lutamo po Poljskoj. Odlučili smo obići što više gradova i upoznati ih. Što se posla tiče, dok se ne pojavi novi projekt, uživam", kaže nam Belma koja ipak priznaje da ne bi mogla zauvijek ništa ne raditi te biti kućanica. "Ne bih se mogla posvetiti samo djeci i suprugu. Osoba sam koja voli raditi, to me ispunjava. Znam da je vjerojatno teško uskladiti djecu i posao, ali kada nešto želiš nije nemoguće", kaže studentica prava.

"Ne znam jesam li spremna na majčinstvo, vjerujem da će to postepeno doći"

Lijepa voditeljica otkrila nam je i kako je u braku te je li spremna za majčinstvo. "Otkad sam u braku ništa se nije promijenilo. Sve je savršeno kao i prvog dana i svakim sam danom sigurnija da sam odabrala odlično. Ne znam jesam li spremna za majčinstvo, vjerujem da će to postepeno doći", otkrila nam je 25-godišnja Belma koja je nedavno, po tko zna koji put, punila medijske stupce navodnom trudnoćom.

"Ako se ne varam, meni su mediji već nekoliko puta do sad ponosno čestitali na trudnoći. Do sada bi vjerojatno trebala biti u 5., 6. mjesecu trudnoće", kazala nam je simpatična Belma koja dodaje da više nema namjeru komentirati takve napise te se opravdavati za te iste.

Pročitajte više