Belma i Mirza Džomba u Poljskoj uređuju svoj novi dom

LIJEPA TV voditeljica Belma Hodžić, koja se prije tri tjedna udala za rukometaša Mirzu Džombu, uskoro će se trajno preseliti u Poljsku. Kako prenosi Večernji list, prvi petodnevni posjet toj zemlji iskoristila je za upoznavanje grada te pronalaženje trgovina s namještajem i ostalim kućanskim potrepštinama.

Još uoči vjenčanja bilo je poznato kako će Belma nakon udaje za Mirzu prekinuti svoju televizijsku karijeru na RTL-u te otići iz Hrvatske u Poljsku, gdje će njen dragi nastaviti rukometnu karijeru u klubu Kielce. Tu promjenu u svom životu Belma nije željela komentirati, baš kao što i inače ne želi govoriti o svom privatnom životu.

Podsjetimo, Belma i Mirza Džomba vjenčali su se 3. srpnja, na Belmin rođendan, na Trsatskoj gradini u Rijeci. Vjenčanje je bilo zatvoreno za javnost i medije, a sretni par je na slavlje pozvao samo najbližu rodbinu i prijatelje. Goste je zabavljao Halid Bešlić, a nakon obradu vjenčanja je Trsatsku gradinu obasjao i vatromet. Dan kasnije je par u obiteljskoj kući Mirzinih roditelja na riječkim Srdočima priredio privatnu zabavu za sve uzvanike koji nisu mogli nazočiti prvom slavlju na Gradini.

Pročitajte više