Ben Affleck i Jennifer Lopez navodno se razdvajaju samo tri tjedna nakon vjenčanja

Foto: Profimedia

NAKON što su se vjenčali prije samo tri tjedna u Las Vegasu te prije samo nekoliko dana završili svoj medeni mjesec, Jennifer Lopez i Ben Affleck navodno su odlučili provoditi manje vremena zajedno.

Prema pisanju Hollywood Lifea, par je postigao konsenzus da se rastanu na neko vrijeme nakon što su uživali na medenom mjesecu u Europi te vjeruju da će ovaj potez dugoročno koristiti njihovoj vezi. Razlog je, kako navode mediji, jačanje njihove veze, a odluku su donijeli kako se čarolija između njih ne bi izgubila.

Kako ih njihove karijere tjeraju na to da provode vrijeme sami, Lopez i Affleck odlučili su se distancirati kako bi si na taj način više nedostajali. Ne žele ostaviti karijeru po strani zbog ljubavi i vjeruju da je najbolja opcija da se distanciraju. Oboje će moći nastaviti zarađivati ​dok, kako smatraju, poboljšavaju svoj odnos.

"Uvijek razgovaraju, šalju poruke, čuju se Facetimeom kad su razdvojeni i rade. A vrijeme razdvojenosti čini ponovni susret puno boljim. Jennifer voli to što zna da će njezin suprug biti uz nju bez obzira na sve. Biti razdvojen od supružnika tako brzo nakon vjenčanja nije idealno. Ali znaju da imaju cijeli život pred sobom i uživaju u svakoj minuti putovanja", rekao je izvor blizak paru.

Ben i Jennifer upoznali su se 2001. na snimanju filma Gigli. Zaručili su se iduće godine, a nakon što su neko vrijeme odgađali vjenčanje, 2004. su se razišli. Affleck je nakon toga bio u braku s glumicom Jennifer Garner s kojom ima troje djece, a Jennifer je bila u braku s Marcom Anthonyjem s kojim ima blizance. Jennifer i Affleck svoju su romansu obnovili prošle godine, a prije tri tjedna su se vjenčali.

Pročitajte više