Bianca Matković uskoro majka po drugi put: Sina ćemo nazvati Lucas što znači Božja svjetlost

NEKAD je šminkala Sanadera prije javnih nastupa, a danas Bianca Matković uživa u posljednjim danima trudnoće. Za Index je otkrila kako podnosi drugu trudnoću te posljednje dane slatkog iščekivanja. Iako je pri kraju trudnoće, Bianca je u društvu supruga posjetila Indexovu premijeru filma "Johnny English ponovno jaše", a otkrila je da u posljednje vrijeme s obitelji najčešće gleda crtiće. O politici nije htjela pričati, a otkrila nam je da se odlično osjeća dok ne radi.

"Trenutno gledamo crtiće, oni najbolje opuštaju"

"Rowan Atkinson ima jednu specifičnu izvedbu u svim svojim djelima. Volimo ga gledati obiteljski, on ima jednu mimiku koja obara s nogu. Drago mi je što smo večeras ovdje, da pogledamo još jednu njegovu novinu", rekla je Bianca. "Inače sam filmofil i drago mi je da obitelj u tome sudjeluje. Nismo podijeljeni na filmove i na nogomet bez obzira na to što muški prevladavaju u obitelji. I sin i suprug vole gledati filmove, ne volimo horore, a volimo akciju i komedije. Naravno, nezaobilazni su crtići, sada smo u toj fazi, oni najbolje opuštaju", otkrila je Matković.

"Krajem mjeseca, početkom sljedećeg, mi je termin, dobit ćemo sina i zvat će se Lucas"

"Brojim sitno do poroda, krajem ovog mjeseca, početkom sljedećeg mi je termin i gotovi smo. Dobit ćemo još jednog dečka u obitelji. O imenu smo razmišljali i bit će Lucas. Na latino - španjolskom to znači svjetlost, Božja svjetlost, a mi smo dijete dugo čekali tako da eto. A i po bratu, i Franco je jedno latino-američko ime", nadodala je nekadašnja ministrica. Što se sljedećeg djeteta tiče, sve je, kaže, božja volja. "Znate kako se kaže, čovjek snuje, a Bog određuje. Djeca su jedino što vrijedi u životu. Možete završiti razne škole i postići velike funkcije, imati hrpu prijatelja, ali kada dođete doma, djeca su ono što vas veseli. Ako Bog da, zašto ne", rekla je Bianca.

"Naučena sam puno raditi, ali sam se odlično odmorila"

"Naučena sam puno raditi, ali sada sam toliko sretna svojom trudnoćom, a bili su i ljetni praznici, tako da sam se odmorila. Jako dobro sam se odmorila, bilo je jako lijepo, odmorila sam se na našoj obali, Zadarska županija", rekla nam je Bianca o svom ljetnom odmoru. "Volim šetnje uz more, pojesti sladoled, bez prevelike gužve i buke, obiteljski u krugu najbližih prijatelja", nadodala je Matković.

"Na sreću mojih ukućana, nisam imala neke velike prohtjeve što se hrane tiče"

Trudnoću, koja je uskoro gotova, Bianca je podnijela dobro, iako je u prva četiri mjeseca imala mučnine. "Prva četiri mjeseca je bilo mučnina, a nakon toga je sve u redu. Ima dana kad se stvarno osjećam sjajno, da nema velikog trbuha i klasičnih tegoba koje žena ima, ne bi ni osjećala da sam trudna. Na veliku sreću mojih ukućana, nisam imala neke velike prohtjeve što se hrane tiče", zaključila je Matković.

Pročitajte više