Bieber optužen za seksualni napad, on objavio baš sve što ima od te večeri

Foto: Guliver Image/Getty Images

JUSTIN BIEBER demantirao je optužbe da je seksualno napao ženu, koja ga je za to optužila putem društvenih mreža.

Djevojka koja se predstavila samo kao Danielle na Twitteru je u subotu napisala da ju je pjevač seksualno napao u hotelu u Austinu, Teksas, 9. ožujka 2014.

Nakon što je Bieber demantirao optužbe, njen profil na Twitteru je nestao.

Bieber je napisao da se cijelu svoju karijeru susreće s "nasumičnim optužbama", a o svemu je odlučio progovoriti nakon razgovora sa svojom ženom Hailey.

Istaknuo je da su "glasine samo glasine" i naglasio da seksualno zlostavljanje ne shvaća olako.

"Htio sam odmah progovoriti zbog poštovanja koje imam prema žrtvama zlostavljanja i htio sam imati činjenice prije ikakve izjave. U posljednja 24 sata pojavio se novi profil koji je ispričao priču o mojoj uključenosti u seksualni napad 9. ožujka 2014. u Austinu u Teksasu u hotelu Four Seasons. Želim biti jasan. Nema istine u toj priči. Uskoro ću vam dokazati da na toj lokaciji nikad nisam bio", napisao je.

Potom je objavio da je u Austinu bio s tadašnjom djevojkom Selenom Gomez te je priložio seriju linkova na članke, fotografije, screenshotove i račune koji potvrđuju njegovu priču da nije bio u hotelu Four Seasons. Smještaj je našao u stanu koji je unajmio preko Airbnba te u drugom hotelu, tvrdi.

U članku koji je linkao piše da su on i Selena bili na koncertu SXSW-a, no nakon njega su ostali na ulici. Dodao je i da voditelj hotela može potvrditi da Bieber nije bio u njemu 9. ožujka.

"Svaka tvrdnja o seksualnom zlostavljanju treba biti shvaćena ozbiljno i zato mislim da je moj odgovor bio potreban. Ova konkretna priča je nemoguća i zato ću surađivati s vlastima i Twitterom te poduzeti konkretne akcije", poručio je.

Zanimljivo je da je prije nekoliko dana mladi glumac Ansel Elgort također optužen za seksualni napad, koji se prema tvrdnjama djevojke Gabby također dogodio 2014.

"Imala sam samo 17 jebenih godina. On je bio u 20-ima. Znao je što radi. Ne radim ovo da ga uništim, nije mi više stalo do toga. Pišem ovo kako bih konačno zacijelila i jer znam da nisam jedina, da je ovo radio i drugima. Ansel Elgort seksualno me napao kad sam imala 17", napisala je ona.

Dodala je da je on bio njeno prvo seksualno iskustvo.

"Bila sam klinka, obožavala sam ga. Kad se to dogodilo, umjesto da me pita hoćemo li stati jer mi je bio prvi put, jecala sam u boli i nisam to htjela, jedine riječi koje su izašle iz njegovih usta bile su: 'Morat ćemo te slomiti.' Nisam mentalno bila tamo, u tom trenutku. Odvojila sam se od sebe, moj um je odlutao, bila sam u šoku. Nisam mogla otići, bila sam visoka samo 157 centimetara i teška 44 kilograma", napisala je.

Elgort je optužbe demantirao.

"Ne mogu reći da ne razumijem Gabbyne osjećaje, ali njen opis događaja jednostavno nije ono što se dogodilo. Nikad nikog nisam napao", napisao je Elgort.

Priznao je da je bio s njom.

"Ono što je istina jest da smo bili zajedno u New Yorku 2014. godine, kad sam imao 20 godina. Imali smo kratak, legalan i seksualan odnos na koji je ona pristala. Nažalost, nisam lijepo prekinuo s njom. Prestao sam joj odgovarati na poruke, što je nezrelo i okrutno", tvrdi Elgort.

Zakonska granica za stupanje u seksualne odnose u državi New York je 17 godina.
 

Pročitajte više