Big 7 Travel: Ovo je najbolji božićni sajam u Europi za 2023. godinu

Foto: Shutterstock

SVJETSKA turistička platforma Big 7 Travel proglasila je božićni sajam u Kopenhagenu najboljim u Europi za 2023. godinu. Točnije, riječ je o božićnom sajmu Tivoli Gardens koji se svake godine održava u istoimenom tematskom parku. 

Ove godine je Advent u Tivoliju započeo 19. studenoga i trajat će do 31. prosinca. Park je ukrašen s više od 500.000 svjetlucavih lampica te preko 1000 božićnih drvaca. Osim toga, postavljeno je više od 60 kućica koje nude tople napitke i hranu. 

Svake godine u Tivoliju je organiziran bogati program. Posebno mogu uživati oni najmlađi za koje su organizirane aktivnosti poput božićnog tobogana, susreta s Djedom Božićnjakom i obiteljskim predstavama u kazalištu Glass Hall Theater te koncertnoj dvorani Tivoli.

Inače, Big 7 Travel je na popis najboljih božićnih sajmova u Europi za 2023. godinu uvrstio i zagrebački Advent koji se našao na 11. mjestu. Posebno su pohvalili Zrinjevac, bogatu ponudu hrane, glazbe uživo i DJ zabave. Međutim, nakon pohvala zagrebačkog Adventa portal je umjesto fotografije Zagreba priložio fotku Galwaya u Irskoj.

Inače, popis najboljih božićnih sajmova u Europi napravljen je na temelju raznolikosti ponude, zabavnog sadržaja, lokalnih tradicija te popularnosti na društvenim mrežama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.