Big Brother: Mila ispala, Dušku nije jasno zašto je ne vole kad je toliko lijepa

BURAN tjedan u kojem su se zamijenili stanari otpada i luksuzne kuće, završio je ispadanjem jednog od nominiranih stanara. Najmanje glasova publike dobile su Tamara, Mila i Slavica, a stanari su glasovanjem odlučili da iz Big Brothera ispada Mila.

Gošća u studiju bila je Nemeševa majka koja je rekla da je bila šokirana ponašanjem svog sina u BB kući. "Suprug i ja oduvijek smo bili ponosni na sina, kao i cijela naša obitelj. Nema razloga da ga se stidimo, mi ga podržavamo. Iskreno, bili smo šokirani njegovim ponašanjem u kući. To je prava riječ koja opisuje kako smo se osjećali. Uglavnom nema loših komentara u vezi njegovog ponašanja, ljudi koji ga poznaju od malena kažu nam kako ga ne prepoznaju takvog", rekla je Nada Nemešević u razgovoru s Antonijom. Tvrdi kako nitko od nas nije siguran kako bi se osjećao kad bi bio na mjestu ukućana.

"Pozivam sve roditelje svih ukućana da razumiju svoju djecu"

"Puno ovih dana razmišljam o tome. Ne tražim opravdanje ni za jednog od aktera, znam da im nije lako i mislim da svatko od nas povremeno gubi neke svoje principe", rekla je Nemeševa majka. Očekivala je od svog sina da će više pjevati u kući te kaže kako su se ona i suprug nadali da će on diplomirati u lipnju. "Nadam se da će publika vidjeti i sve druge njegove osobine. On ima samo 22 godine, trebao je diplomirati u lipnju. Suprug i ja smo to od njega očekivali. Rekao je da ide u kuću, jer se želi eksponirati, ali eto, eksponirao se malo drugačije", rekla je Nada i dodala kako je Nemeš od malena okružen ženama, ali se prema njima uvijek lijepo ponašao. "Pozivam sve roditelje svih ukućana da razumiju svoju djecu", zaključila je Nada Nemešević na kraju.

Prikazana je snimka upada Tamarinog dečka u otpad. Sjedio je na držaču svjetiljke dok su stanari sjedili u dvorištu i razgovarali. "Odmakni se malo od nje, keve ti", vikao je Nikoli. Stanari nisu znali da je to Tamarin dečko pa je Nikola krenuo prema njemu i ljutito vikao neka siđe. Marijana je za to vrijeme panično vikala Lesteru neka uđe u ispovjedaonicu i kaže Velikom bratu što se događa. Tamara je vikala svom dečku: "Šta ti je"? Kad je Dražen Nikoli rekao da je to Tamarin dečko, Nikola se malo smirio, a zatim im je svima Veliki brat poručio da se hitno zatvore u radionicu.

"Jel imaš emocije prema Nemešu, jel to problem?"

Nikola je u radionici ispitivao Tamaru je li joj to dečko, što je ona potvrdila. "Sad sam lud", ponavljao je Zaprešićanin. Mila koja se nešto duže zadržala u razgovoru s "uljezom" obavijestila je stanare što je saznala. "Rekao mi je da radimo gluposti i da se svaki detalj vani pokazuje", rekla je Mila na što je Marijana naglo promijenila izraz lica i uozbiljila se. "Kužim sve. Ne da mi se više igrati, hoću malu. To je to. Ne mogu", govorila je Šibenčanka kroz plač. Bojana joj je odmah prišla i počela je tješiti. "Svaki put kad popiješ napraviš sranje. Jel imaš emocije prema Nemešu, jel to problem?", pitala ju je Bojana, na što je Marijana odgovorila: "Nije to, ne da mi se više". Pritom je uzimala svoje stvari iz ormarića, odlučna u namjeri da ode iz showa.

"Ne da mi se više biti ovdje", govorila je kroz plač, no Bojana joj je preporučila da ostane, jer će jedino tako popraviti dojam o sebi. "Ako sad izađeš, uvijek će te vući nazad to što si napravila. Što radiš?", pitala je odbojkašica na što je Marijana po tko zna koji put ponovila: "To tako treba biti". Kasnije je u ispovjedaonici ponovo plakala i rekla kako trenutno samo misli na svoje dijete. Veliki brat joj je rekao da je njena dvogodišnja kći dobro, što je Marijanu malo smirilo i odlučila je ostati u BB kući. Tamara je također bila vrlo zabrinuta i pitala se je li njen dečko prekinuo s njom. Ostali su joj rekli da nije, već joj je govorio neka ona prekine s njim. Uvjeravali su je da joj to ne bi napravio da nije zaljubljen u nju. "Još mi je gore što sam ga vidjela takvog, nikad nije takav, nikad se ne dere. Kao da nije on", govorila je Tamara u nevjerici.

Mila, Slavica i Tamara dobile najmanje glasova gledatelja

Veliki brat je objavio da su najmanje glasova publike ovog tjedna dobili Mila, Slavica i Tamara. Prva je u ispovjedaonicu ušla Ema koja je nominirala Milu i Tamaru. "Mila se jako djetinjasto ponaša, a Tamara nije dobro obavila tjedni zadatak", rekla je Ema. Nemeš je dva boda dao Mili. Nije znao koji razlog da navede pa je rekao da je nominira zato što ga je loše našminkala. Nakon što ga je Veliki brat upozorio da mora dati razlog, rekao je da se nije s njom puno družio. Jedan je bod dao Tamari. "Poznajem je kraće od ostalih i nije dobro istrenirala dečka", rekao je Nemeš.

Soraja je prvo dala glas Tamari. "Draga mi je, bila nam je nindža, ali s Milom sam bila najbolja i ne želim njoj dati bod", rekla je Soraja. Iz istog razloga dala je jedan bod Slavici. Sljedeća je u ispovjedaonicu ušla Dragana. "Prošli put sam spasila Milu, jer je žensko, a sad želim spasiti Tamaru jer mi je simpatična. Dajem dva boda Slavici. Kad sam je gledala na televiziji, prvi dojam mi je bio da je najmanje zanimljiva od ostalih stanara. Mili dajem glas, jer želim spasiti Tamaru", rekla je Dragana.

"Glasati protiv žene je meni iznimno teško, jer žene jako volim"

Duško je prije nominacija rekao da mu u životu nije bilo teže. "Glasati protiv žene je meni iznimno teško, jer žene jako volim. Dajem Mili dva boda, jer je ona meni dala prvi put kad sam izašao. Jedan bod dajem Slavici, jer nekome moram, a ne mogu Tamari, ona mi je favorit", kaže Dule. Džordž je dao dva boda Slavici. "Ipak je starija od ove druge dvije, a i slabije se zna igrati. Jedan bod dajem Tamari, jer protiv Mile nikako ne mogu glasati", rekao je Džordž. Horvat je dva boda dao Slavici. "Nemam razlog, vidio sam je dva puta, uspio sam se više povezati s drugim ukućanima", rekao je on i jedan bod dao Tamari. "Mislim da nije u redu da Mili dva tjedna zaredom dajem glas", smatra Horvat.

Marijana je prvo nominirala Tamaru, jer smatra da je ponekad drska. Jedan je bod dala Mili. "Ne zna pjevati. Grozno pjeva, pokvari mi svaku pjesmu", rekla je Šibenčanka. Nikola je dva boda dao Slavici, objasnivši da je bolji s druge dvije nominirane ukućanke nego s njom. "Mili dajem jedan bod, jer sam se u dva tjedna povezao s njom kao s Milom u tri tjedna", rekao je Zaprešićanin. Dražen je prvo nominirao Tamaru. "Imala je grešku pa nam je oduzeto od budžeta, kasnije je ušla i nisam je dobro upoznao. Slavici dajem jedan bod, jer kupuje cigarete već dva tjedna, ne puši, a daje drugima", komentirao je Dražen.

"Što te ne vole, kad si toliko lijepa? To mi nije jasno"

Lester je dva boda dao Tamari, jer smatra da ona "malo glumi". Slavici je dao jedan bod. "Mila mi je sestra, mladi imaju prednost", kaže Makedonac. Radiši se bilo vrlo teško odlučiti koga će nominirati. "Sve su mi dobre, ali dajem dva boda Tamari, jer je ispalo da njen dečko želi da ispadne. Jedan bod dajem Mili, jer je Slavica godinama bliže meni, a i iskoristit ću taxi nekad, ona zna voziti", rekao je Radiša. Antonija je obavijestila Milu da izlazi van iz kuće na što je ona počela plakati i opraštati se od stanara. Duje je bio jako začuđen. "Što te ne vole, kad si toliko lijepa? To mi nije jasno", komentirao je Duje.

Nakon Milinog ispadanja prikazano je kako su glasale i nominirane stanarke i kapetani. Mila je dala dva boda Tamari, a jedan Slavici. Dva boda Tamari dala je i Slavica, dok je Mili dala jedan. Tamara je pak prvo glasala za Milu, jer smatra da nije bila iskrena prema njoj, a jedan bod je dala Slavici. Nirmal je pak četiri boda dao Mili, a dva Slavici. Bojana je također dala četiri boda Mili, a dva Tamari.

"U kući niste našli nijednog za mene. Nikola mi se nije svidio, a s Nemešem ne bih nikad bila"

Mila kaže kako je očekivala takve glasove od Bojane, jer je nikad nije mogla shvatiti. "Dosta pametuje, ne volim takve osobe", rekla je sada već bivša stanarka Big Brother kuće. Kaže kako bi voljela biti s bivšim stanarima otpada u kući i to najviše zbog Soraje, ali ujedno joj je žao što nije bolje mogla upoznati Horvata i ostale ukućane. Situacija s Tamarinim dečkom bila joj je smiješna, a da je njen suprug napravio tako nešto, rekla bi mu da je kraj.

Na pitanje voditeljice je li u kući glumila, Mila tvrdi da je bila onakva kakva je i u stvarnom svijetu. Voljela bi da je mogla duže ostati u Big Brotheru, ali tvrdi da se ne bi ni s kim spetljala. "U kući niste našli nijednog za mene. Nikola mi se nikad nije svidio. Prva dva dana mi je bio zanimljiv. S Nemešem ne bih nikad ništa imala, mi smo dva različita svijeta", rekla je jedna od najmlađih stanarki i dodala kako joj najviše nedostaje petogodišnja kći. Njeni favoriti u showu su Džordž i Lester, a smatra da bi sljedeći tjedan mogla ispasti Tamara.

Na kraju emisije prikazano je kako Horvat i Dragana dobivaju upute u ispovjedaonici u vezi novog tjednog zadatka. Stanari luksuzne kuće neće živjeti pretjerano luksuzno sljedeći tjedan. Morat će glumiti izviđače, spavati u šatorima na dvorištu i paliti logorsku vatru. Također će morati naučiti komunicirati signalnim jezikom.

Pročitajte više