Big Brother: Nemeš neutješan jer je u paru s Emom dok se Duško i Horvat super slažu



STANARI Big Brother kuće jutros su se po prvi puta svi ustali u istoj kući. Naime, nakon 35 dana Veliki Brat je odlučio da nema više odlazaka na otpad. Stanari su dobre volje, a nitko nije pretjerano tužan niti zabrinut što je Dragana u nedjelju napustila kuću. Ona se zamjerila brojnim ukućanima posebno zato jer ih je često ogovarala te nije ostavila dobar dojam.

Stanari se opraštaju od otpada


Kako više nitko neće posjećivati otpad, Veliki Brat je stanarima dao priliku da se oproste od svog nekadašnjeg boravišta, a dozvolio im je i da svatko od njih uzme po jednu stvar za uspomenu. Nakon toga vratili su se u luksuznu kuću gdje su dobili informacije tko će danas biti s kim vezan u sklopu ovotjednog zadatka.



Nemeš neutješan jer je njegov par za vezanje Ema, a ne Marijana

Kako stanari moraju biti vezani četiri dana snekim, Big Brother ih je podijelio u parove. Neki od njih bili su veoma iznenađeni odabirom Velikog Brata, a Nemeš posebno. On je bio vrlo neutješan nakon što je saznao da je Ema njegov par, a ne Marijana, kako se nadao. Počeli su se svađati već u ispovjedaonici pa je Nemeš siguran da će on ovog tjedna biti nominiran za ispadanje, baš zato što neće moći istrpjeti toliko druženje s Emom.

Naime, stanari svojim parovima moraju pomagati i oko pranja zubi, nanošenja bilo kakvih kozmetičkih preparata, a muškarci će morati žene čak i šminkati. Njegovo nezadovoljstvo posebno se manifestiralo dok je ležao kraj Marijane i ljubio se te mazio s njom.

Ostali parovi koje je Veliki Brat odredio su: Radiša i Slavica, Duško i Horvat, Nikola i Tamara, Soraja i Nirmal, Nemeš i Ema, Lester te Bojana i Marijana.



Duško i Horvat su najsložniji par


U kratko vrijeme koje su stanari proveli vezani, već je došlo do malih razmirica. Ipak, Duško i Horvat se dobro slažu i djeluju kao najprikladniji par. Oni su se sprijateljili još na početku realityja kad su provodili vrijeme na otpadu pa se i vrlo dobro znaju u usporedbi koliko poznaju ostale ukućane. Stoga se slažu da im odgovara tjedni zadatak, a prvi kompromis napravili su već u startu na obostrano zadovoljstvo - dok se Horvat brčka u bazenu, Duško sjedi vani i čavrlja.

Osim njih, dobar par su zasada i Nikola i Tamara između kojih je već bilo iskri, ali je nakon toga Tamarin dečko došao na imanje Velikog Brata kako bi joj potvrdio da su zajedno pa su se odnosi između njih malo zahladili. Ipak, možda je to upravo jedan od razloga zašto ih je Veliki Brat ovako spojio.

Pročitajte više