Bila je jedna od najljepših Jugoslavenki - evo kako Pipi djevojka izgleda danas

Screenshot: Youtube

MNOGIMA je i danas ostala u sjećanju scena u kojoj Ana Sasso izranja iz mora u prozirnoj bijeloj majci. Anu su mnogi prozivali jednom od najljepših Jugoslavenki, a i danas sa svoje 53 godine privlači pozornost.


Zgodna Splićanka nije često u medijima, no mnogi je se rado sjete. Posebno kad izađe neka njezina fotografija iz mlađih dana, ili kada je u pitanju njezin ljubavni život. 

Posted by Ana Sasso on Friday, August 19, 2011

Šuškalo se kako je imala burne veze među kojima je ona s pekarskim tajkunom Gusićem, navodno je imala i kratku avanturu s bivšim nogometašem Igorom Štimcem, a kasnije se udala za "kralja splitskog noćnog života" Nenada Barea Teklića koji je poginuo u prometnoj nesreći.

Drugi put se udala za Igora Franceschija od kojeg se razvela zbog prevare, a navodno je trenutno u vezi s kirurgom Hrvojem Tomasovićem koji je bio i kandidat za gradonačelnika Splita. 

Posted by Ana Sasso on Monday, March 4, 2013


Ljubavni život prilično je dramatičan kada je ona u pitanju, no Ani zato mnogi zavide na izgledu. U svojim pedesetima se i dalje može pohvaliti sjajnom linijom. Ana je inače odnijela titulu Miss Jugoslavije, a na svjetskom izboru ljepote 1982. ušla je u top 15 djevojaka iz cijelog svijeta. 

 
Posted by Ana Sasso on Tuesday, July 26, 2011

Pročitajte više