Bila na 30 spojeva u samo tri dana pa na kraju došla do neočekivanog zaključka

Foto: Instagram

ODLUČNA da pronađe srodnu dušu, Gabi Conti, koja je tijekom samo jednog vikenda išla na 30 spojeva, shvatila je nešto drugo - uopće trenutno ne treba dečka.

U novom serijalu Cosmopolitana "Cosmo Video Diaries" spisateljica i komičarka Gabi Conti otišla je na 30 spojeva u 30 dana s tipovima koje je upoznala na Tinderu i drugim aplikacijama za upoznavanje.

Rezultat? Kroz 10-minutni video pridružujemo se Gabi na desecima njezinih brzih izlazaka, a između spojeva u monolozima objašnjava najbolje i najgore što joj se dogodilo. 

Najgore iskustvo moglo bi biti sa spoja broj 3. "Tip nije izgledao nimalo kao na fotografijama, a gledao me kao da ja nisam izgledala tako", rekla je. "Volim svoje fotografije, brate, čak nosim haljinu koju imam na jebenoj slici. Izgledao je kao Benjamin Button kad je Brad Pitt bio star", dodala je.

"Rekao je da voli Trumpa, da ne voli homoseksualce i da mi neće platiti piće. Još je kasnio i samo sam mu željela zahvaliti i reći: 'sljedeći'". Kad ga je 29-godišnjakinja pitala kad je posljednji put bio u vezi i čula da je to bilo s 15 godina, odlučila je kako je vrijeme za sljedeći spoj.

Na kraju prvog dana Gabi je bila iscrpljena i gladna, a kad se probudila osjećala se kao da "gubi um". Ipak, bila je uzbuđena jer se trebala odmah ujutro naći na kavi s tipom kojeg je "super likeala" na Tinderu - no ostala je razočarana. "Samo je pričao o sebi, mrzim kad tipovi to rade", rekla je.

Tad je osjetila iskrice s drugim tipom, no on se uskoro seli u Boston. Do kraja trećeg dana nije pronašla ljubav, ali kaže kako je shvatila nešto drugo - i još bitnije: "Naučila sam da možda ono što sad tražim nije dečko."

Pročitajte više