Bill Wyman uopće ne žali što je napustio Rolling Stonese

BILL WYMAN izjavio je u Parizu da "uopće ne žali" što je napustio Rolling Stonese 1993. godine i, osim u "iznimnim prilikama", ne namjerava se priključiti jednog dana svojim nekadašnjim kolegama iz skupine kojoj je 30 godina bio stup.

U razgovoru povodom izlaska knjige o avanturi skupine - "Rolling With The Stones", William Perks alias Bill Wyman (67 godina u listopadu ove godine) rekao je da su "deset zadnjih godina bile najbolje u njegovom životu".

"Oženjen sam, imam troje djece od 8, 7 i 5 godina, napisao sam četiri knjige, imam vlastitu skupinu. Ovo je bez sumnje najsretnije razdoblje mojeg života", kazao je on.

"Da sam ostao sa Stonesima 1993. godine, to bi bilo isključivo iz financijskih razloga. Danas bih bio bogatiji za dodatnih 20 milijuna u dolarima, francima ili funtama. Ali, iskreno, uopće ne žalim", kazao je Wyman.

"Ostali smo u dobrim odnosima, uostalom moja supruga i djeca idu idući mjesec na otok Moustique s Jerry Hall. Viđamo se redovito, kao obitelj smo, ali nemamo potrebu cijelo vrijeme biti zajedno".

Basist koji se priključio Rolling Stonesima 1962. godine jer je jedini, prema legendi, imao pojačalo, poriče glasine da će se bendu priključiti na ovogodišnjoj turneji.

"Prilika bi trebala biti iznimna, npr. koncert prenošen satelitom. Osim toga, trebali bi me zamoliti da nastupam s njima, što nisu učinili", dodao je on.

Pročitajte više