Billie Eilish ljubi 11 godina starijeg pjevača? Snimljeni su zajedno na večeri

Foto: Profimedia

NA TIKTOKU je osvanula snimka koja navodno prikazuje pjevačicu Billie Eilish kako se drži za ruke s 11 godina starijim pjevačem grupe The Neighborhood Jesseom Rutherfordom.

Snimka je nastala na događaju Halloween Horror Nights u Los Angelesu. "O Bože, upravo sam vidio Billie Eilish", piše u opisu objavljenog videa na TikToku. Iako se na snimci ne vidi lice pjevača, Page Six piše da je snimljen u istoj kožnoj jakni kakvu je imao na fotografiji koju je na Instagram Storyju prije nekoliko dana podijelio Eilishin brat Finneas.

@ghoulishjen BILLIE EILISH 🔥 #fyp #halloweenhorrornights #horrornights #hhn #billieeilish #horror #halloween ♬ BILLIE EILISH. - Armani White

Nedugo zatim Billie i Jesse snimljeni su zajedno u restoranu. Fotografija se ubrzo proširila društvenim mrežama, a tviteraši su počeli raspravljati o razlici u godinama između navodnog para.

"Da, odrasli su, ali 20 i 31 godina nije nikako u istom rasponu zrelosti. Primjerice, netko od 20 godina može biti student, dok je netko od 30 godina već potpuno odrasla osoba", jedan je od komentara.

Inače, Rutherford je od 2015. do 2021. bio u vezi s manekenkom Devon Lee Carlson. Billie su ranije povezivali s reperom Brandonom Q Adamsom i glumcem Matthewom Tylerom Vorceom.

Pročitajte više