Bilman se počeo smijati nakon što je čuo ime natjecateljice: Oprostite, malo sam...

Hitna Ražnjević iz Rijeke predstavila se u drugoj emisiji Supertalenta. Žiri je odmah u početku iznenadila odgovorom na pitanje kako se zove.

"Zovem se Hitna", rekla je, a onda je dodala da dolazi iz Rijeke, na što se Davor nije mogao prestati smijuljiti i jedva se uspio pribrati.

''Oprostite, malo sam...'', rekao je vidno zbunjen. 

Hitna Ražnjević | Supertalent 2023 | audicije

Vjera je bitan dio njenog života i htjela je to pokazati na pozornici Supertalenta. 😀 Cijeli nastup pogledajte na --> bit.ly/HitnaRažnjevićSupertalent2023

Objavljuje SUPERTALENT u Petak, 29. rujna 2023.

Hitna nije otkrila kojim se talentom došla predstaviti, a kad je krenula moliti na latinskom, ubrzo je dobila X od Maje i Martine. "Imam potrebu odmah argumentirati svoj X. Meni je drago da ste došli ovdje i nadam se da ste se pomolili u naše ime, za sve nas skupa, ali ovome u Supertalentu nije mjesto", objasnila je Martina.

"Ja nisam stisnuo X iz neke znatiželje, htio sam vidjeti do kud to može ići", komentirao je Davor.

Hitna je prije nastupa ispričala da voli latinski jezik i da nema tremu. "Moja motivacija za dolazak na Supertalent je bila - idem probati. Žiri će različito reagirati zato što svatko od njih ima svoje mišljenje, a možda netko od njih to neće ni razumjeti. Ne očekujem ništa posebno, baš se osjećam odlično, nimalo treme, hvala ti Bože", poručila je prije izlaska na pozornicu.

Pročitajte više

 

Pročitajte više