Bin Ladenova nećakinja u pohodu na vrhove top lista

NEĆAKINJA najtraženijeg svjetskog teroriste Osame Bin Ladena, 26-godišnja Waffa, radi na pokretanju pjevačke karijere u Velikoj Britaniji.

Waffa bin Laden, koja trenutno živi u Londonu, u fazi je snimanja demo pjesama, a nada se da će uskoro potpisati i diskografski ugovor, piše britanski tabloid The Sun.

Pravni fakultet Waffa je završila u SAD-u, gdje je donedavno i živjela, a njezin otac Yeslam brat je Osame bin Ladena, ozloglašenog vođe terorističke organizacija Al-Qaede.

11. rujna 2001, Waffa je živjela u skupom stanu u New Yorku udaljenom manje od dva kilometra od "Twin Towersa", koji su uništeni u terorističkom napadu tog dana. Nakon napada, Waffa se preselila u otmjenu četvrt Londona, Knightsbridge.

Iako nema nikakve veze sa stricem-teroristom, Waffa se navodno boji da će joj prezime naškoditi u pokušaju da potpiše ugovor s nekom diskografskom kućom.

Po pisanju The Suna, Waffa već radi s Madonninim producentima Neelom Hooperom i Johnom Bensonom. Po svemu sudeći, uskoro ćemo pjesme bin Ladenove nećakinje slušati u radijskim pop programima.

Pročitajte više