"Bio sam devastiran": Marku Tolji se na svirci dogodilo ono čega se svaki pjevač boji

Foto: Instagram

PJEVAČ Marko Tolja se nakon nastupa u Stubičkim Toplicama potužio na nezgodu koja mu se dogodila tijekom svirke. Naime, usred nastupa na festivalu pukao mu je glas, a osim opširnog komentara objavio je i dvije fotografije. 

Na prvoj se vidi kako je odlično raspoložen pred publikom, no druga pokazuje u kakvom je stanju bio nakon nastupa. 

"Sinoć mi se prvi put u 16 godina profesionalne karijere dogodilo da mi je glas skroz 'pukao' i da nisam mogao održati koncert kako treba. Pjevao sam u tih 16 godina s raznim bolestima i prehladama, u premorenim stanjima i ponekad u nehumanim uvjetima. Ali jučer je tijelo jednostavno reklo: 'NE!'. Svaki viši ton bio je bitka za sebe", počeo je Marko. 

"Ali zato sam sinoć imao Zagorce koji su dokazali da su stvarno 'prijatelji pravi', koji su me nosili svojom dobrotom i podrškom unatoč svemu. Druga fotka pokazuje koliko sam nakon koncerta bio devastiran što mi se to dogodilo i što vam nisam mogao dati 100% sebe. Hvala vam srca i nadam se da ćete mi dati priliku za 'popravni' jer bili ste divni i to vam nikada neću zaboraviti", zaključio je. 

Fanovi su ga u komentarima odmah počeli tješiti. 

"Doći ćeš ti nama opet", "Vjerujem da ti nisu zamjerili. Brz oporavak ti želim", "Bio sam sinoć na koncertu. Super si ga odradio bez obzira na to što ti se dogodilo. Upravo to i govori da smo svi mi samo obični ljudi", "Bilo je odlično bez obzira na sve i kapa do poda što ste izdržali i toliko", bili su samo neki od komentara. 

Pročitajte više