Bivša djevojka 50 Centa tvrdi da ju je reper pokušao ubiti

NAKON što je Curtis Jackson, javnosti poznatiji kao reper 50 Cent, svojoj bivšoj djevojci i majci njegova desetogodišnjeg sina Marquisea, Shaniqui Tompkins kupio imanje vrijedno milijun i pol dolara, cijela je stvar završila na sudu jer je pjevač zahtijevao da Shaniqua iz kuće iseli zajedno sa dječakom, ili može ostati ako bude plaćala četiri i pol tisuće dolara za najamninu.

50 Centa navodno je uznemirilo to što je Shaniqua u kuću koju joj je on kupio uselila zajedno sa sadašnjim dečkom. Bilo kako bilo, ta je kuća ionako sada otišla u dim. Doslovno. U kući, koja je imala šest spavaćih soba, pet kupaonica i privatni bazen, jučer rano ujutro izbio je požar zbog čega je imanje izgorjelo do temelja, a u to vrijeme u kući je bilo šest osoba, među kojima su bili Shaniqua i Marquise. Na svu sreću, u požaru nitko nije ozlijeđen, a svi su prebačeni u bolnicu zbog udisanja dima.

Šef vatrogasne postaje ispričao je kako psi i dalje tragaju po ruševinama kuće ne bi li pronašli nešto što bi moglo ukazati na podmetanje požara, obzirom da je on "bio jako sumnjive prirode".  S njim se složila i Shaniqua koja tvrdi da je za podmetnuti požar kriv 50 Cent koji je želi ubiti, a medijima je ispričala kako joj je pjevač prijetio da će je "Koknuti" kada se bude najmanje nadala, što je i ostvario. Njezin odvjetnik Paul Catsandonis tvrdi kako je on toga jutra čula kako se netko šulja po kući, i to samo sat vremena prije izbivanja požara. Dodao je kako je njegova klijentica jako istraumatizirana te da su i ona i njen sin u šoku. Video gdje Shaniqua krivnju za ovaj događaj svaljuje na 50 Centa pogledajte ovdje!

K.H.

Pročitajte više