Bivša djevojka Matthewa Perryja: Liječnike koji su radili s njim treba ispitati

Foto: Profimedia

Matthew Perry preminuo je u dobi od 54 godine zbog posljedica konzumiranja ketamina i utapanja, a njegova bivša djevojka Kayti Edwards smatra kako bi zbog njegove smrti trebalo ispitati liječnike.

Naime, Perry je bio podvrgnut terapiji infuzijom ketamina za depresiju i tjeskobu 10 dana prije svoje smrti. Međutim ketamin u tijelu ostaje samo tri do četiri sata. Perryjeva bivša djevojka smatra da je teško nabaviti ketamin na ulici, no da liječnik može lako doći do njega.

"Prilično sam sigurna da bi se u Matthewovom mozgu infuzije ketamina kod liječnika računale kao da je još uvijek trijezan. U njegovom mozgu to nije isto što i otići na ulicu kupiti crack ili heroin. Zbog toga se vjerojatno vratio drogiranju. Mislim da bi liječnike koji su radili s Matthewom trebalo ispitati. Vrlo je teško nabaviti ketamin na ulici, ali liječnik to može lako", rekla je za The Sun.

Sumnja da je glumac bio ovisan prije svoje smrti

Edwards i Perry izlazili su 2006., a ona je bila njegova asistentica 2011. kada je bio na vrhuncu svoje ovisnosti. Bivši par ostao je dugi niz godina u prijateljskim odnosima. Edwards sumnja da je glumac bio ovisan prije svoje smrti.

Kao razloge navodi njegovo često objavljivanje na društvenim mrežama, što je za njega bilo vrlo neuobičajeno. U svojim posljednjim objavama na Instagramu u opisu fotografija potpisivao bi se kao "Mattman", a Edwards tvrdi da je koristio alter ego temeljen na Batmanu kada bi bio napušen.

Također, kada bi konzumirao drogu, volio je biti sam u vodi, govori Edwards koja je s Perryjem posljednji put razgovarala prošle godine nakon izlaska njegovih memoara Friends, Lovers And The Big Terrible Thing.

"Nisam bila iznenađena kada je izašlo izvješće medicinskog istražitelja. Nisam bila tamo pa ne znam što se točno dogodilo, ali poznajem Matthewa kao osobu i prijatelja i znam obrasce koji su doveli do ovoga. Nije izgledao dobro u svojim posljednjim tjednima života", rekla je.

Pročitajte više