Bivša Mamićeva supruga pokazala liniju u badiću, javila joj se i Ivana Vida

Foto: Instagram

VANJA HORVAT, poduzetnica i bivša supruga Zorana Mamića, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je pozirala na jahti u prugastom kupaćem kostimu.

Pokazala je vitku liniju te u opisu naglasila da se opušta. U komentarima ispod fotografije javile su joj se brojne poznate Hrvatice. Snježana Mehun poručila joj je da je prezgodna, a Ivana Vida, Nina Badrić, Matea Ibanez i Suzy Josipović ostavile su joj emotikone vatre. 

Vanja nije otkrila na kojoj se lokaciji nalazi, a prije nekoliko dana objavila je još jednu fotografiju s odmora. Pozirala je sa svojim zaručnikom Mladenom Veberom. Pratitelji su joj tada ispod objave poručili da je nikada nisu vidjeli sretniju. Inače, poduzetnicu mnogi smatraju najljepšom bakom u Hrvatskoj otkako je 2018. godine dobila unučicu Vitu

Podsjetimo, Vanja je sa Zoranom Mamićem u braku bila 17 godina, a zajedno imaju dvoje djece, 27-godišnju Ninu i tri godine mlađeg Brunu. Rastali su se prije 11 godina, a Zoran je 2014. oženio Riječanku Anu Šikić od koje se razveo nakon dvije godine braka.

Pročitajte više