Bivša zečica pila je votku 24 sata dnevno, posljedice su bile užasne

Foto: Instagram

PLAYBOYEVA zečica Jessica Landon ispričala je da ju je ovisnost o alkoholu dovela do toga da je ispijala votku 24 sata dnevno, organi su joj otkazali, a koža trunula.

Na vrhuncu karijere njen je život izgledao kao san. Tulumarila je u vili Hugha Hefnera i pokušavala izgraditi glumačku karijeru.

"Preselila sam se u Los Angeles kad sam imala 19 godina. Bavila sam se manekenstvom i glumom te sam često visjela u Playboyevoj vili. U to vrijeme mislila sam da je moj život san", rekla je.

Kako kaže, bila je svjesna da je zlostavljanje koje je doživjela od svoje dadilje kad je imala pet godina ostavilo traga na njenoj psihi.

"Kad pogledam unatrag, mislim da sam prazninu u sebi ispunjavala alkoholom, ljubavlju i hranom", rekla je.

Alkohol joj je pomagao da se osjeća smireno.

"Mislim da sam bila prikriveni alkoholičar od početka. Rijetko sam pila u javnosti ili na zabavama, češće sama kod kuće. Alkohol je bio magični lijek koji sam tražila, jedina stvar koja me oslobađala tjeskobe, panike i srama koji sam osjećala iznutra. S 26 godina pila sam votku 24 sata dnevno", rekla je.

"Onesvijestila bih se i probudila noću u panici, tresući se, pa sam votku držala pored kreveta. Povraćala sam krv na dnevnoj bazi. Život mi je postao pakao. Znala sam da ću umrijeti ako ne prestanem piti, no znala sam i da ću umrijeti bez alkohola ako ne potražim medicinsku pomoć. Stvorila sam zatvor u kojem sam bila. Nitko nije znao koliko mi je život užasan. Bojala sam se biti iskrena o tome koliko pijem pa sam sve tajila", dodala je.

Jednog je dana pijana pala niz stepenice. Liječnici su joj dijagnosticirali krvarenje u mozgu.

"Morali su me operirati da ne ostanu posljedice, no najprije su me morali očistiti od alkohola jer mi je krv bila preslaba. Nakon pet dana doživjela je napadaje, zbog čega su je hitno operirali. Nakon toga je prebačena u kliniku za odvikavanje, gdje se oporavila. Nakon izlaska iz bolnice opet je počela piti.

"Nisam bila u stanju ustati i otići na WC pa sam obavljala nuždu po sebi na podu prijateljičine sobe. Kiselina iz urina nagrizala mi je kožu te sam zadobila stafilokoknu infekciju. Znala sam da umirem i postala sam očajna. Nazvala sam bivšeg i molila ga da mi pomogne. Srećom, sljedećeg jutra pojavio se na vratima s djelatnicima Hitne pomoći. Kad sam stigla do bolnice, organi su mi otkazivali. Dobila sam dvije transfuzije krvi, na intenzivnoj sam provela 16 dana. Bilo je upitno hoću li preživjeti", ispričala je.

Nakon mjesec dana otpuštena je iz bolnice, a preselila se k roditeljima kako bi se konačno odvikla od alkohola.

Trenutno je 37-godišnja Jessica pet godina trijezna i očekuje svoje prvo dijete.

"Ne ponosim se svojom prošlošću, naprotiv, stidim se života kojim sam živjela. U pomaganju drugima nalazim nagradu i konačno osjećam pripadnost nečemu", rekla je.
 

Pročitajte više