Bivši dečko Taylor Swift komentirao pjesmu posvećenu njemu: Nisam je baš slušao

Foto: Profimedia

Taylor Swift nedavno je objavila novi album The Tortured Poets Department koji je postao apsolutni hit. I u ovim pjesmama Taylor govori o nekim svojim bivšim partnerima. 

U pjesmi The Smallest Man Who Ever Lived, fanovi smatraju, Swift je "napala" svog bivšeg dečka Mattyja Healyja. Mnoge je iznenadila ova aluzija na kratku vezu od dva mjeseca prošle godine koju je Taylor imala s Mattyjem nakon prekida s Joeom Alwynom.

>> Taylor Swift na novom albumu spominje bivše, ali i svoju slavnu neprijateljicu

Healy je sada otkrio što misli o novom albumu. "Nisam je baš previše slušao, ali siguran sam da je dobra", odgovorio je frontmen grupe The 1975 kada su ga pitali što misli o pjesmi koja je inspirirana njihovom vezom, piše Daily Mail.

Što Swift pjeva u pjesmi The Smallest Man Who Ever Lived

"Pokušao si kupiti neke tablete od prijatelja mojih prijatelja / Ali oni su te samo ignorirali / Sada znaš kakav je to osjećaj", pjeva Taylor u The Smallest Man Who Ever Lived, a obožavatelji su to shvatili kao referencu na Healyja.

Stihovi pjesme The Smallest Man Who Ever Lived se odnose na čovjeka u "odijelu Jehovinog svjedoka" koji je "pokvario moje sjajno ljeto", kako među ostalim pjeva Swift. Healy je poznat po nošenju odijela tijekom nastupa, a vjeruje se da se par razišao prošlog ljeta, a osim toga, pjevač benda The 1975 je i ranije bio iskren o svojim problemima s drogom.

Ranije su izvori rekli da Matty i dalje ima dobro mišljenje o pjevačici.

"Matty i dalje ima visoko mišljenje o Taylor, ali svi smo bili nervozni zbog onoga što će reći o njemu na novom albumu. Mattyjeva obitelj bila je zabrinuta da će ga Taylor rastrgati. On se borio s time da mu se život našao pred lupom javnosti i jako mu je dobro krenulo, ali posljednje što mu treba je da svaki Swiftie na svijetu misli da je negativac", kazao je izvor.

Pročitajte više