Bivši dinamovac oženio dugogodišnju djevojku Andreu, unuku Hajdukove legende

Screenshot: Instagram

VJENČALI su se bivši nogometaš Dinama Angelo Henriquez i njegova dugogodišnja djevojka Andrea Anković, unuka Hajdukove legende Andrije Ankovića.

Čileanski nogometaš podijelio je na Instagramu fotografije s ceremonije i slavlja. Vjenčali su se u Brazilu, u tamošnjoj kapelici Dos Milagres, a na njihovoj svadbi vijorile su se čileanske i hrvatske zastave. Između ostalih, na svadbi su bili nogometaš Junior Fernandes Da Silva i njegova supruga Marta.

Henriquez, koji ima 28 godina, hrvatskoj je publici poznat jer je više od tri godine proveo u zagrebačkom Dinamu. Čileanac je na Maksimir stigao 2014. godine, i to na posudbu iz Manchester Uniteda. Za prvu momčad Dinama odigrao je 129 utakmica te zabio 15 golova. U tom je periodu upoznao Andreu, koja je inače iz Metkovića. 

"Kod dečka volim da je samostalan, iskren i dobra osoba. Bitno mi je da možemo voditi kvalitetan razgovor i da nije površan te da mu nisu bitne samo materijalne stvari. A najzgodniji poznati frajer mi je, eto, baš moj dečko", rekla je Andrea jednom prilikom za Index.

Par danas živi u Poljskoj, a Angelo Henriquez je član tamošnjeg kluba Miedz Legnica

Pročitajte više