Nakon razvoda od Britney se "fizički transformirao": Ovo nije osveta, već samoljublje

Foto: Profimedia

Sam Asghari otkrio je da je prošao kroz popriličnu "transformaciju" nakon rastave od Britney Spears. Prema Page Sixu, bivši muž slavne pjevačice tvrdi kako je u proteklih pet mjeseci izgubio 15 do 20 kilograma, a prema fotografijama Asghari izgleda mršavije no ikad.

"Ponekad kada se nađete u situaciji da niste toliko koncentrirani na sebe, može vam biti teško primijetiti vaše tjelesne promjene koje svi ostali primjećuju", rekao je Asghari, koji je podnio zahtjev za razvod od slavne glazbenice u kolovozu. Dodao je kako je nedavno prošao kroz "duhovni" i energetski pomak".

"Imam više vremena za sebe i više se fokusiram na sebe", objasnio je i nastavio kako je biti sam stvarno dobra prilika da se pojedinac usredotoči na sebe. Asghari je dodao da, iako je transformacija uslijedila nakon njegovog spornog razlaza s pop zvijezdom, to "nije nužno proizašlo iz osvete, već iz samoljublja".

Ne planira pokazivati ​​svoje novo tijelo "nijednom novom romantičnom partneru"

"Ponekad se previše usredotočite na sebe", rekao je, dodajući da je "ljubav prema sebi nešto što bi svatko trebao prakticirati". Unatoč tome što je pokazao svoju ubojitu tjelesnu građu na fotografiji bez majice za najnoviju PETA-inu kampanju za udomljavanje životinja, 29-godišnji Asghari ne planira pokazivati ​​svoje novo tijelo "nijednom novom romantičnom partneru".

"Trenutačno sam usredotočen na posao. Definitivno se neću uskoro pridružiti nijednoj aplikaciji za upoznavanje. To je sigurno", istaknuo je.

Podsjetimo, Asghari i Spears, koji su počeli hodati 2017. godine, upoznali su se na snimanju spota za Slumber Party. Prije nego što su prekinuli, u braku su bili godinu dana. Par je prvih godinu dana vezu držao u tajnosti, jer je Spears u to vrijeme još bila pod očevim skrbništvom. Vjenčali su se u rujnu 2021. godine, nakon četiri godine veze.

Britney je napokon bila slobodna od očeva nadzora i činilo se da joj napokon dolaze bolji dani. Doduše, nije bilo tako - problemi su se nizali, a glasine o nevoljama u braku pojavile su se još u svibnju ove godine. Iako ovi bivši ljubavnici nisu javno otkrili zašto su se razišli, u to se vrijeme šuškalo da su nevjera i zlostavljanje imali veze s njihovom rastavom.

Pročitajte više